Logo Smeg

Koffiemachines

Please only use this tool to share the page you are interested in. To ask a question or request information please use the relevant form on the contacts page.

Koffiemachines van Smeg; Italiaanse stijl en kwaliteit

De koffiemachines van Smeg zijn een geraffineerde, stijlvolle aanvulling op het reeds uitgebreide assortiment van nis 45 cm apparaten. De koffiemachines bieden een praktische en moderne geïntegreerde oplossing voor ieder interieur.

De koffiemachines van Smeg zijn beschikbaar in twee verschillende esthetische lijnen; Linea en Classici, en kunnen daardoor perfect worden gecombineerd met andere apparaten uit het assortiment. De koffiemachines zijn geschikt voor zowel koffiebonen als gemalen koffie en zijn zeer eenvoudig in gebruik. Met de melkschuimfunctie of automatische cappuccinofunctie kan in een handomdraai een echte Italiaanse cappuccino worden gemaakt en de heet water tap is ideaal voor het maken van een kopje thee. 

De koffiemachines kunnen worden ingesteld op 3 verschillende watertemperaturen en waterhoeveelheden en op 5 verschillende koffie sterkte niveaus.

 • CMSC45

  Automatisch koffiezetapparaat, inbouwbaar, 60 cm, inox/spiegelglas

  DETAILS
 • CMSC45NE

  Automatisch koffiezetapparaat, inbouwbaar, 60 cm, inox/zwart glas

  DETAILS
 • CMSC45B

  Automatisch koffiezetapparaat, inbouwbaar, 60 cm, inox/wit glas

  DETAILS
 • CMS645X

  Automatisch koffiezetapparaat, inbouwbaar, 60 cm, inox finger friendly

  DETAILS
Reset filtri