Grote keukentoestellen
PRODUCTEN

Grote keukentoestellen

Esthetisch design gecombineerd met innovatieve technologie, resulteert in unieke items die het interieur verrijken. De toestellen van Smeg "Made in Italy" combineren design, technologie en aandacht voor detail. 

Ontdek meer
Scrollen
Kleine keukentoestellen
PRODUCTEN

Kleine keukentoestellen

Symbolische objecten, iconen die de ruimte transformeren. 

Ontdek meer
Scrollen
SPECIAL PRODUCTS

Smeg en Dolce&Gabbana

Een samenwerking 'Made in Italy' die een nieuw concept creëert van keukentoestellen: niet enkel producten, maar echte kunstwerken. 

Ontdek meer
Scrollen
Smeg - Design en technologie
HET BEDRIJF

Design en technologie

Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukentoestellen produceert. Het hoofdkantoor is gevestigd in de provincie Reggio Emilia, in de plaats Guastalla. Wereldwijd is Smeg aanwezig met verschillende filialen, verkoopkantoren en een uitgebreid netwerk van distributeurs.

 

Ontdek meer
Scrollen

Hobd: de perfecte combinatie van kookplaat en afzuiging

Bij de Hobd kent design geen grenzen: inductiekoken wordt gecombineerd met afzuigvermogen in een toestel met een elegant minimalistisch ontwerp, met aandacht voor zelfs de kleinste details, voor maximale bruikbaarheid en efficiëntie

Ontdek meer

SMEG MELKOPSCHUIMER, VERLEIDELIJK ROMIG

Een droom die uitkomt voor iedereen die van een vlotte start van de dag houdt. Zijn onmiskenbare stijl maakt het tot een cultaccessoire, ontworpen om als een gewild item een prominente plaats in de keuken te krijgen.

Bekijk de Melkopschuimer

DE PERFECTE KOFFIE

De CGF01 koffiemolen is het perfecte toestel voor koffiegruis van de beste kwaliteit, zonder in te boeten op gebruiksgemak en design. 

Bekijk meer

AUTHENTIEKE KOFFIE BIJ JOU THUIS

Espresso, cappuccino, americano, warme melk, met de ingebouwde koffiemachines geniet je thuis van maar liefst 13 verschillende drankjes.

Bekijk meer

Ontdek jouw stijl

Stijl is voor Smeg de manier waarop een product met zijn omgeving communiceert en gebruikers in staat stelt ermee te communiceren, waardoor een band met de gebruiker ontstaat die verder gaat dan louter praktische zorgen.

Met dit idee heeft Smeg nauwgezet onderzoek gedaan naar esthetiek en stijl.

Kies jouw stijl

Samenwerkingen

Smeg en Dolce&Gabbana bundelen hun creatieve krachten en creëren een echt 'Made in Italy' project. Experts uit de wereld van hoogstaand design en mode ontmoeten elkaar en komen samen om unieke huishoudelijke toestellen te creëren die een Italiaans verhaal onthullen. 

Ontdek meer