Logo Smeg

Blast chiller

De blast chiller, je nieuwe partner in de keuken: reeds gekend en veel gebruikt in de professionele keuken maar nu ook klaar om het huishoudelijke landschap te betreden voor diegenen die op zoek zijn naar een gezonde levensstijl en een beter dieet, met aanzienlijke tijdswinst en tal van creatieve mogelijkheden voor maaltijden van professionele kwaliteit. 

Dit toestel staat toe om voedingsmiddelen op een gewenste temperatuur tussen -35°C en 75°C te bewaren en biedt dus zowel koel- als warmtefuncties. Met de blast chiller worden alle smaken, aroma's en voedingseigenschappen van vers voedsel optimaal bewaard om zo voeding in de beste omstandigheden te kunnen serveren. 

Dankzij het afkoelen op hoge snelheid (‘blast chilling’) (van 80/90°C naar 3°C in minder dan 90 minuten), verlengt de Smeg blast chiller de gemiddelde levensduur van voedingsmiddelen tot maar liefst 70%. Dit gaat de vorming van bacteriën tegen en zorgt voor een perfecte bewaring van de smaak, het aroma en de voedingseigenschappen van vers voedsel, die bij het invriezen in een gewone diepvriezer verloren zouden gaan. Vanaf nu kan je het ganse jaar door vers fruit en groenten eten, zelfs buiten het seizoen. 

Snel even de champagne koel zetten? Dat kan perfect in slechts enkele minuten met de blast chiller, die alle soorten drank afkoelt met 1°C per minuut. 

De Smeg blast chiller biedt ook verschillende warmtefuncties aan, zoals het rijzen van deeg (aanpasbaar in 3 etappes), het bakken van vlees of vis op lage temperatuur voor een malser en sappiger resultaat of de bewaring van net klaargemaakte gerechten een gewenste temperatuur. 

Tal van mogelijkheden voor een professioneel en uitermate gezond resultaat. 

 • SAB4104SNieuw

  BLAST CHILLER, COMPACT 45 CM, ZILVERKLEURIG GLAS

  DETAILS
 • SAB4304XNieuw

  BLAST CHILLER, COMPACT 45 CM, INOX FINGER FRIENDLY

  DETAILS
 • SAB4604NRNieuw

  BLAST CHILLER, COMPACT 45 CM, ZWART, AFWERKING KOPER

  DETAILS
 • SAB4604NXNieuw

  BLAST CHILLER, COMPACT 45 CM, ZWART, AFWERKING INOX

  DETAILS
Reset filter