Smeg Customer Service - Herstelling Klein Keukentoestel

Herstelling Klein Elektro (SDA)

Vertoont uw Smeg klein elektro keukentoestel (broodrooster, blender, waterkoker, etc.) een defect en wenst u een herstelling? 

Over welk type toestellen gaat het?

Dit betreft toestellen uit het gamma Kleine Keukentoestellen.

Gaat het over een Bean to Cup automatische koffiemachine (BCC01, BCC02)?  Gelieve dan dit formulier voor aanvraag tot herstelling in te vullen, zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen om te bekijken wat het defect is en indien nodig een technieker naar u toe kunnen sturen voor een herstelling bij u thuis. 

Ben u eigenaar van het toestel? 

Alvorens uw toestel aan te bieden voor service, vragen wij u om eerst even de handleiding van uw toestel te consulteren. Sommige problemen (zoals bv een knipperend status lichtje) duiden niet altijd  op een technisch probleem met het toestel en kunnen zelf opgelost worden (bv door het ontkalken van het toestel). Heeft u de handleiding niet meer bij de hand, hier kan u steeds de digitale versie terugvinden.

Vertoont uw Smeg klein keukentoestel toch een technisch probleem dan vragen wij u contact op te nemen met het verkooppunt waar u het toestel heeft aangekocht. Zij zullen u verder kunnen helpen en indien nodig een herstelling aanvragen.

Bent u officieel Smeg verdeler?

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om een herstelling aan te vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk terug contact met u op.