Logo Smeg

De nieuwe Smeg 50's Style koelkasten

< Smegazine December

Iconisch retrodesign vanbuiten, slimme en zuinige technologie vanbinnen

Altijd al fan geweest van die zalige retrolook en die heerlijke tinten van de Smeg 50’s style koelkasten? Dan hebben we geweldig nieuws. Want voortaan gaat er achter dat vaak geprezen vintagedesign óók een straf staaltje hedendaagse technologie schuil. De nieuwe toestellen zien er nog even iconisch uit als hun voorgangers, maar ze kregen er tal van interessante (en zuinige!) moderne snufjes bij.

Het is een feit. De Smeg 50’s style koelkasten behoren tot de meest opvallende én populaire keukentoestellen ter wereld. De Italiaanse designklassiekers met hun ronde vormen en levendige kleuren spelen sinds de lancering in de jaren 90 de betere bijrol in tal van commercials, series, films en tv-shows.

Omdat dit culttoestel in zoveel maten en uitvoeringen verkrijgbaar is, voelt het zich overal thuis. Kleine of grote keuken? Strakke eenpersoonsflat, kantoor of statig herenhuis? De Smeg 50’s style koelkast maakt een statement in élk interieur. En nu de binnenkant volledig heruitgevonden is, verovert deze coolste kast ongetwijfeld ook het hart (én de keuken) van een nieuwe generatie milieubewuste designliefhebbers.

Bekijk hier de nieuwe modellen.

WAT IS ER NIEUW?
Zuinige LED-strips in retrostijl zorgen voor meer licht binnenin.
Het Multiflow-koelsysteem verdeelt de temperatuur optimaal en gelijkmatig.
In de Life Plus Zone blijft het constant 0-3 °C: ideaal voor vlees en vis.
Met energieklasse A+++ garandeert dit stijlicoon een superzuinig verbruik.
Ook verkrijgbaar in de nieuwe tinten Taupe en Ruby Red.

Win een unieke DisneyxSmeg >