Logo Smeg

Designiconen in je keuken

< Smegazine December

De stijlvolle Smeg- keukenapparatuur herken je meteen. Maar ook de nieuwe kleine huishoudelijke apparaten van het Italiaanse merk zijn echte eyecatchers. Ben je (of ken je) een liefhebber van kleur en elegant keukendesign? Zoek dan niet langer naar het ideale (kerst)cadeau: hier is het!

ONTBIJT IN STIJL

Nieuwe Smeg-broodrooster voor 4 sneden

Geurige botercroissants voor twee? Een uitgebreid ontbijt voor heel het gezin? Extra knapperige of zachtere toast? Smeg’s nieuwe 4x4 broodrooster - met 6 variabele bruiningsniveaus en 3 vooraf ingestelde programma’s voor bagels, opwarmen en ontdooien - serveert je het perfecte ontbijtbroodje.

DE PERFECTE DESIGNERSMIX

Nieuwe staafmixer in luxe verpakking

Staafmixers zijn een must voor snelle bereidingen. En ook erg handig in een kleine keuken, want deze tool neemt amper plaats in. Dit nieuwe model wordt geleverd in een prachtige doos met elegante mat-witte afwerking: een eindejaarscadeau waarmee je kan uitpakken!

HET AROMA KOMT JE TEGEMOET

Nieuwe machine voor ‘ouderwetse’ filterkoffie

Koffie met een volle, rijke smaak om rustig van te genieten? ’s Morgens, de hele dag door of zelfs om mee te nemen. Met een nostalgische knipoog naar de tijd dat koffie nog met een filter werd gezet. Straffe koffie met een intens aroma? Of liever een zachtere smaak? Dit nieuwe Smeg-koffiezetapparaat zet jouw favoriet kopje. Dankzij de timer met auto-startfunctie word je elke ochtend wakker met die heerlijke geur van verse koffie.

< Dolce&Gabanna: couture in je keuken