Smeg Classici
Designlijn

Classici

Door Guido Canali Studio. Compacte volumes en strakke vormen voor een smaakvol en essentieel design. 

Bekijk het assortiment

Het assortiment onderscheidt zich door de manier waarop het roestvrij staal gebruikt wordt met de uiterst stilistische nauwkeurigheid.
Classici benadrukt de unieke bedieningsknoppen en de schone, verfijnde en ergonomische handgrepen die typische elementen van industrieel design combineren.

Classici door Canali Studio

Classici is de naam voor de eerste designlijn die Smeg samen met architect Guido Canali heeft ontwikkeld. Het assortiment onderscheidt zich door de manier waarop het roestvrij staal gebruikt wordt met de uiterst stilistische nauwkeurigheid. Classici die ovens, kookplaten, koffiemachines, koelkasten en afzuigkappen omvat, benadrukt de unieke bedieningsknoppen en de handgrepen van de ovens, waarvan de mooie, verfijnde en moderne vormen gecombineerd worden om elementen met industrieel design te creëren.

Naast de stijlvolle esthetiek die de waarden van het merk Smeg weerspiegelen, hebben deze producten een functionaliteits- en prestatieniveau waardoor ze tot de meest veelzijdige op de markt behoren.

Ovens

Smeg ovens, ontworpen en geproduceerd in Italië, zijn uitstekende kooktoestellen met exclusieve designs die altijd topprestaties leveren. 
Smeg Classici ovens benadrukken de unieke bedieningsknoppen en de handgrepen van de ovens, waarvan de mooie, verfijnde en moderne vormen gecombineerd worden om elementen van industriële ontwerp te creëren.

Bekijk Classici ovens

Lades

Er zijn een aantal lades beschikbaar voor de combinatie met compacte Classici toestellen.

Bekijk Classici lades

Wijnklimaatkasten

Het assortiment Smeg Classici wijnklimaatkasten is afgewerkt met roestvrij staal en verkrijgbaar in versies van zowel 45 cm als onderbouw 82 cm.

Bekijk Classici wijnklimaatkasten

Kookplaten

Smeg kookplaten combineren hoogwaardige materialen met geavanceerde technologie.
U kunt kiezen uit een reeks vormen, maten en bereidingsmethodes die passen bij de esthetiek van uw oven.

Bekijk Classici kookplaten

Dampkappen

Smeg dampkappen weerspiegelen de elegantie en stijl van de keuken om zich heen, omdat ze kwaliteitsvol design combineren met de beste materialen.
Er is een breed assortiment aan modellen beschikbaar, die variëren afhankelijk van stijl, afzuigmethode, motorvermogen/capaciteit  en van afvoeraansluiting voor alle soorten keukens .

Bekijk Classici dampkappen

Koffiemachines

De Classici koffiemachines passen perfect bij de andere Classici apparaten waardoor uw keukenomgeving in stijl wordt afgerond.

Bekijk Classici koffiemachines

Fornuizen

Opera is een solide en uiterst betrouwbaar fornuis.
Verkrijgbaar in 4 afmetingen met gas- of inductiekookplaat, om aan alle behoeften te voldoen.

Bekijk Classici fornuizen

Koelkasten

In order to keep your food and drink perfectly fresh, Smeg has developed a considerable number of different refrigerator models.  

View Classic refrigerators
Bekijk alle Classici toestellen

Compacte volumes en strakke vormen staan gelijk aan stijlvol en essentieel design.

Ontdek alle Classici toestellen
Gecoördineerd assortiment

Elke esthetische designlijn biedt een keuze uit verschillende coördinerende producten.

Alle designlijnen