Smeg Dolce Stil Novo
Designlijn

Dolce Stil Novo

Functionaliteit smelt samen met de esthetiek waarin duisternis licht wordt. Edele materialen, een zwart oppervlak en koperen en roestvrijstalen details die terugkeren als hoofdmotief van het hele assortiment.

Bekijk het assortiment

Dolce Stil Novo heeft een minimalistische stijl in zwart verduisterd glas en verfijnde koperen of roestvrijstalen details om een ​​tijdloos, elegant design te creëren.

EEN GECOÖRDINEERD EN RIJK GAMMA

Dolce Stil Novo integreert moeiteloos de kenmerkende Italiaanse flair van Smeg met zijn toonaangevende keukentechnologie en stelt u in staat elke culinaire creatie in stijl en met gemak te realiseren.

De look is een van ononderbroken lijnen, precisie en onmiskenbare kwaliteit, waardoor je elk culinair meesterwerk tot leven kunt brengen. Geïnspireerd door een Italiaanse liefdespoëziebeweging uit de 13e eeuw zet de collectie een nieuwe standaard voor vorm en functie in de moderne woonkeuken.

Dolce Stil Novo, een nieuwe uitdrukking van genie in zowel technologie als ontwerp, levert Smeg's meest uitgebreide assortiment apparaten, elk met een esthetische vormgeving die volledig op elkaar is afgestemd. Dolce Stil Novo bestaat uit 60 cm ovens, Combi-stoom- en microgolfovens van 45 cm, 45cm blast chiller, wijnklimaatkast en koffiezetapparaat met aanvullende sommelier, vacuüm-, verwarmings- en opberglades, kookplaten met Blade Flame vlam, gas, inductie en gecombineerde kookplaten en een onderbouw wijnklimaatkast voor onder het werkblad.

Artistieke pottendragers

Sommige Dolce Stil Novo kookplaten kunnen worden verfraaid met prachtige artistieke pannendragers, voorzien van een Titanium coating. Een keuze uit 4 stijlen kan afzonderlijk worden gekocht om de stijl af te maken: fruit, insecten, bladeren of vogels, zodat u iets heel unieks aan uw keuken kunt toevoegen. 

Ovens

Smeg ovens, ontworpen en geproduceerd in Italië, zijn uitstekende toestellen met exclusieve ontwerpen die altijd topprestaties leveren.
Het Dolce Stil Novo assortiment biedt ovens met roestvrijstalen of koper afwerking, met verzonken of standaard handgreep en met verschillende bereidingsmethodes.

Ontdek meer

Lades

Vacuümlade, opberglade, warmhoudlade en sommelierlade afgewerkt met elegant zwart glas met roestvrijstalen of koper afwerking. Kies de perfecte match met uw levensstijl.

Ontdek meer

Wijnklimaatkasten

Het assortiment Smeg Dolce Stil Novo wijnkoelers omvat versies van 45 cm, afgewerkt met elegant zwart glas met roestvrijstalen of koper afwerking en een push-pull-opening; en de 82cm onderbouw modellen met een elegante Eclipse glazen deur en handgreep. 

Ontdek meer

Kookplaten

Smeg Dolce Stil Novo kookplaten combineren hoogwaardige materialen met geavanceerde technologie.
U kunt kiezen uit een reeks vormen, maten en kookmethodes en ze zijn verkrijgbaar met roestvrijstalen of koperen afwerking.

Ontdek meer

Dampkappen

Smeg Dolce Stil Novo dampkappen weerspiegelen de elegantie en stijl van de keuken om zich heen, omdat ze kwaliteitsdesign combineren met de beste materialen.
Verkrijgbaar met roestvrijstalen of koperen afwerking en met verschillende functionaliteiten.

Ontdek meer

Koffiemachines

Het assortiment Smeg Dolce Stil Novo koffiemachines biedt 45 cm versies, afgewerkt met elegant zwart glas met koperen of roestvrijstalen afwerking.

Ontdek meer

Blast Chillers

Smeg Dolce Stil Novo Blast Chiller voor huishoudelijk gebruik is afgewerkt met elegant zwart glas met koper- of roestvrijstalen afwerking.

Ontdek meer
Bekijk alle Dolce Stil Novo producten

Kunstwerken die het praktische veranderen in iets moois.

Ontdek alle Dolce Stil Novo producten
Gecoördineerd assortiment

Elke esthetische designlijn biedt een keuze uit verschillende coördinerende producten.

Alle designlijnen