Smeg 50's style
Designlijn

50's style

Levendige kleuren en afgeronde lijnen creëren stijlvolle keukentoestellen 

Bekijk het assortiment
Scrollen
Smeg 50's style
Designlijn

50's style

Levendige kleuren en afgeronde lijnen creëren stijlvolle keukentoestellen 

Bekijk het assortiment
Scrollen

Afgeronde lijnen, details in chroom en felle kleuren geven elke ruimte stijl en karakter,
en betoveren zo de liefhebbers van stijl en design.

50’s Style range

Smeg's 50'S style assortiment heeft onmiskenbare vintage ontwerpen waarvan de klassieke, gewelfde lijnen en levendige kleuren perfect gecombineerd worden met geavanceerde technologie.

De originele gekleurde FAB28 koelkast is meer dan zomaar een koelkast. Hij domineert zijn omgeving, net als de zetel of verlichting in je woonkamer. Smeg heeft ook een reeks andere toestellen ontwikkeld met exact hetzelfde vintage-thema: koelkasten in verschillende maten en met verschillende capaciteiten, diepvriezers, wasmachines en vaatwassers. Altijd suggestief en eclectisch, ze zijn de referentie van de "Made in Italy" design kwaliteit die over de hele wereld beroemd is om zijn mix van kunst en functionaliteit.

Bekijk alle modellen

Koelkasten

Om je eten en drinken perfect vers/fris te houden, 
heeft Smeg een aanzienlijk aantal verschillende koelkastmodellen ontwikkeld.

Bekijk meer

Dampkappen

Smeg dampkappen weerspiegelen de elegantie en stijl van de keuken om zich heen, omdat ze kwaliteitsvol design combineren met de beste materialen.
Er is een breed assortiment aan modellen beschikbaar, die variëren afhankelijk van stijl, afzuigmethode, motorvermogen/capaciteit en van afvoeraansluiting voor alle soorten keukens .

Bekijk meer

Vaatwassers

Smeg 50's style vrijstaande of inbouwvaatwassers zijn de perfecte manier om uw keuken in stijl af te werken.

Bekijk meer

Uw creativiteit, onze tools

De nieuwe iconen van de huishoudelijke ruimte

De Smeg lijn van kleine keukentoestellen is ontstaan ​​uit de samensmelting van technologie en design, functionaliteit en de onmiskenbare vormen en sfeer van de 50'S Style.

Afgeronde retro lijnen en kleuren worden opnieuw geïnterpreteerd met een moderne twist om zo de protagonisten van de keuken te worden.

Van de iconische FAB28 koelkast tot de laatste generatie kleine keukentoestellen, de 50’s Style designlijn bestaat uit unieke, veelzijdige, anti-conformistische toestellen, en is toegewijd aan zij die graag omringd worden door objecten met een sterk karakter, zonder hoogwaardige prestaties uit het oog te verliezen. 

Ontdek alle modellen

Broodroosters

In zijn vormen combineren de Smeg Broodroosters ergonomie, functionaliteit en esthetische balans
Ontbijt, lunch, brunch of gewoon snacken: als je verliefd wordt op de Smeg 50'S Style broodroosters, vind je elk beschikbaar excuus om het te gebruiken.

Bekijk meer

Waterkokers

Met zijn mix van technologie en ietwat retro-stijl maakt de Smeg Waterkoker elk moment speciaal, van ontbijt tot afternoon tea, van een korte pauze tot ontspannen in de avond. Hij kookt water snel, nauwkeurig en efficiënt.

Bekijk meer

Keukenrobot

Een taart om aan je vrienden te geven, de unieke geur van zelfgebakken brood, verse pasta die je gasten zal verbazen. 
Met de Smeg Keukenrobot krijgen recepten vorm dankzij een betrouwbare, robuuste en efficiënte assistent.

Bekijk meer

Staafmixers

Ontworpen om duurzaam, functioneel en perfect handig te zijn met zijn ergonomische en antislip grip, is de Smeg Staafmixer een onmisbaar huishoudelijk apparaat om snel en intelligent te koken.

Bekijk meer

Slow Juicers

De Slowjuicer van Smeg is zorgvuldig gemaakt om de beste koudgeperste sappen te produceren en moedigt mensen aan om te genieten van een frisse en gezonde levensstijl.

Bekijk meer

Citruspersen

Gebogen en barstend van persoonlijkheid, is de Citruspers een viering van het Italiaanse erfgoed van Smeg, een natie met een grote liefde voor citrusvruchten, die in het zuiden van het land worden gekweekt dankzij het perfecte klimaat. 

Bekijk meer

Koffiemachines

Met de koffiemachines van Smeg kunt u inderdaad zowel gemalen koffie als koffiepads gebruiken, waardoor Italiaanse koffieliefhebbers hun favoriete branding kunnen kiezen en die echte smaak en geur van een espressobar thuis kunnen produceren. 

Bekijk meer

Melkopschuimers

De Smeg Melkopschuimer is de perfecte aanvulling op uw koffie ervaring. Ideaal voor cappuccino, latte macchiato, flat white en voor het bereiden van instantdrankjes zoals warme chocolademelk.

Bekijk meer

Koffiemolens

Met de Smeg Koffiemolen kunt u thuis uw eigen koffiebonen malen en zo genieten van de meest verse en de meest authentiek smakende koffie.

Bekijk meer

Blenders

Bij het ontbijt voor een gezonde smoothie van fruit en yoghurt, na een training om jezelf te revitaliseren met een verfrissend drankje, tijdens de lunch om een snelle en eenvoudige velouté te bereiden, mengt de Smeg Blender perfect ingrediënten van verschillende consistenties, om elk moment van de dag te gebruiken.

Bekijk meer
Bekijk alle 50's Style toestellen

Kleur en retro lijnen voor stijliconen.

Ontdek alle producten
Gecoördineerd assortiment

Elke esthetische designlijn biedt een keuze uit verschillende coördinerende producten.

Alle designlijnen