Smeg Linea
Designlijn

Linea

Een reflectie van elegantie.

Bekijk het assortiment

De Smeg Linea lijn viert het primaire element van design - de 'lijn'. Moeiteloos simpel, in evenwicht en minimalistisch. Linea is thuis in de meerderheid van de moderne keukens. 

Een reflectie van elegantie.

Het Linea assortiment bestaat uit Stopsol® "supersilver" glas, een enorm sterk materiaal met kristallen doorschijnendheid voor een spiegel afwerking, die, wanneer gecombineerd met Smeg's satijnen roestvrijstaal, het gamma een schoonheid geeft die gezien moet worden om te geloven. Het strakke, simpele en innemende assortiment is beschikbaar in wit, zwart of zilver met een inox afwerking voor een verfijnde "Made in Italy" statement. De 60 cm en Compacte Combi- Stoom en -Microgolfovens tonen de laatste technologie en bieden snellere avondmalen, gezond gestoomde maaltijden en gemakkelijke nieuwe en gevarieerde menus. Het is het ultieme resultaat in technologie en design. 

Ovens

Dankzij hun ontwerp en productie in Italië zijn de Smeg ovens uitstekende huishoudtoestellen met exclusieve designs die altijd het beste resultaat garanderen.

 

Bekijk meer

Lades

Het gamma lades kan perfect gecombineerd worden met de compacte ovens van Smeg.

Bekijk meer

Wijnklimaatkasten

De Smeg wijnklimaatkasten zullen je keuken omvormen tot een echte wijnkelder, waar verschillende flessen kunnen bewaard worden op hun optimale temperatuur, klaar om aan uw gasten te serveren. 

Bekijk meer

Kookplaten

De Smeg Linea kookplaten combineren kwaliteitsvolle materialen met geavanceerde technologie. Kies uit een uitgebreid gamma van vormen, maten en bereidingsmethodes om te combineren met de Linea ovens. 

Bekijk meer

Dampkappen

De Smeg dampkappen reflecteren de elegantie en stijl van de keuken dankzij de combinatie van kwaliteitsvol design met de beste materialen. Smeg beschikt over een uitgebreid gamma modellen, verschillend in stijl, afvoermethode en motor capaciteit, om voor elke keuken een oplossing te bieden.

Bekijk meer

Koffiemachines

Smeg Linea koffiemachines bestaat in verschillende kleuren en passen perfect bij de andere Linea inbouwapparatuur. 

Bekijk meer

Blast Chillers

De Smeg Linea Blast Chiller voor huishoudens helpt je met het dagelijks keukenbeheer, bespaart je tijd en minimaliseert voedselverspilling terwijl dit toestel je voedsel garandeert van de beste kwaliteit. 

Bekijk meer
Bekijk alle Linea producten

Onderscheidende producten met moderne, minimalistische design trends. 

Ontdek alle Linea producten
Gecoördineerd assortiment

Elke esthetische designlijn biedt een keuze uit verschillende coördinerende producten.

Alle designlijnen