3D BESTANDEN

SMEG 3D BESTANDEN: EEN SPECIALE SERVICE VOOR ARCHITECTEN EN KEUKENONTWERPERS

BIM bibliotheek

Smegs affiniteit met de architectuurwereld heeft ertoe geleid dat het bedrijf BIM (Building Information Modeling) heeft gekozen als het ideale proces om te communiceren met de designwereld. Ontwerpers, architecten en meubelmakers zullen hun projecten op de best mogelijke manier kunnen voltooien via een BIM-bibliotheek van Smeg-huishoudelijke apparaten.

Beschikbare formaten: .dwg, .ifc, .rfa, .3ds en .skp

Om een Smeg BIM-object te downloaden, moet u zich registreren bij de BIM&CO portal.

 

Ga naar het BIM&CO portaal

Italiaans design

Knowhow, creativiteit en stijl: deze kwaliteiten komen voort uit Smegs Italiaanse identiteit en karakteriseren de toewijding van het bedrijf om alledaagse voorwerpen tot leven te brengen. Naast de louter esthetische redenen is de identiteit van Smeg natuurlijk een uitdrukking van de Italiaanse oorsprong en het feit dat het bedrijf gepassioneerd is door wat het doet. Smeg wil de bepalende kenmerken van Italiaans design identificeren en weerspiegelen, zoals inventieve elegantie, originaliteit en productkwaliteit. Smeg keukentoestellen verdrijven de Italiaanse stijl. Van retro-koelkasten in jaren 50-stijl tot klassieke roestvrijstalen fornuizen, Smeg keukentoestellen vormen trends en smaken en passen perfect in de stijl van de gebruiker die verder gaat dan alleen het praktische. Met deze filosofie in gedachten is Smeg begonnen aan projecten met toonaangevende ontwerpers en architecten en interne ontwikkelingsprogramma's die de huidige smaken en markttrends beoordelen.

 

3D library

Ontwerpers, architecten en keukenspecialisten kunnen nu de keukenplannen van hun klanten aanvullen met Smeg-toestellen via een archief van 3D-bestanden dat gemakkelijk te downloaden is van de website. Hierdoor kan de ontwerper, architect of keukenspecialist de keuze van hun klanten begeleiden en hen helpen het product te kiezen dat het beste bij de stijl van hun keuken past.

Vul het volgende formulier in om geaccrediteerd te worden.
Zodra u de bevestigingsmail heeft ontvangen, heeft u toegang tot onze bibliotheek smegpix.com.

3D bestandsaanvraag

Scroll naar beneden om te verzenden