Gebruiksaanwijzingen

Uw gebruiksaanwijzing kwijt? Download hier. 

Bij ieder product van Smeg wordt een gebruiksaanwijzing meegeleverd in de verpakking. In het geval dat u de gebruiksaanwijzing bent verloren, kunt u deze hier in digitale vorm downloaden. U hoeft alleen de productcode, zoals aangeven op het etiket op het product (zie voorbeeld), in te voeren en de gewenste taal te selecteren. Klik vervolgens op “Zoek” en u kunt de gebruiksaanwijzing downloaden.

Er is geen document gevonden voor uw zoekopdracht

3D BESTANDEN

SMEG 3D BESTANDEN: EEN SPECIALE SERVICE VOOR ARCHITECTEN EN KEUKENONTWERPERS

3D bestanden - BIM bibliotheek

Smegs affiniteit met de architectuurwereld heeft ertoe geleid dat het het bedrijf BIM (Building Information Modeling) heeft gekozen als het ideale proces om te communiceren met de designwereld. Ontwerpers, architecten en meubelmakers zullen hun projecten op de best mogelijke manier kunnen voltooien via een BIM-bibliotheek van Smeg-huishoudelijke apparaten.

Beschikbare formaten: .dwg, .ifc, .rfa, .3ds en .skp

Om 3D beelden en andere Smeg BIM-objecten te downloaden, kan u zich registreren bij de BIM&CO portal.

 

Ga naar het BIM&CO portaal

3D bibliotheek

Ontwerpers, architecten, bestekschrijvers en keukenspecialisten kunnen de keukenplannen van hun klanten nu voltooien met Smeg-apparaten via een archief van 3D-bestanden die eenvoudig te downloaden zijn van de website. Hierdoor kan de ontwerper, architect of keukenspecialist de keuze van hun klanten begeleiden en hen helpen het product te kiezen dat het beste bij de stijl van hun keuken past.

Vul het volgende formulier in om 3D beelden aan te vragen.
Zodra u de bevestigingsmail ontvangt, heeft u toegang tot onze bibliotheek smegpix.com.