Producten - Kookgerei | Smeg

KLEURRIJK KOKEN

Smeg introduceert haar eerste collectie Kookgerei, ontworpen door de studio deepdesign uit Milaan, door Raffaella Mangiarotti en Matteo Bazzicalupo en volledig Made in Italy.

Het gamma is ontworpen met het oog op gezond en gevarieerd koken. Gezond koken, omdat de efficiënte anti-aanbaklaag ervoor zorgt dat u de hoeveelheid oliën en vetten kan verminderen. Gevarieerd omdat het assortiment bestaat uit verschillende modellen die geschikt zijn voor alle soorten diëten, in verschillende afmetingen.

Men kan namelijk kiezen uit 8 verschillende producten: 4 braadpannen (24-26-28-30 cm diameter), 2 kookpotten (24-26 cm diameter), 1 wok (30 cm diameter) en 1 sauteerpan (28 cm diameter). 

 

Kookgerei

ONTWORPEN EN MADE IN ITALY

Het assortiment is verkrijgbaar in de verfijnde kleuren crème, rood en zwart.

Mooi om op tafel te zetten of op de kookplaat te laten staan, en praktisch om in je kasten op te bergen, het assortiment Kookgerei is het resultaat van de uitgebreide knowhow van het merk in de keukenomgeving. 

Het gamma is compatibel met gas-, inductie-, vitrokeramische en elektrische kookplaten dankzij de gepatenteerde onderkant. Door het gebruik van roestvrijstalen handvatten, gecombineerd met gehard glazen deksels, zijn deze items ook ideaal voor gebruik in de oven bij temperaturen tot 250°C en zijn ze bovendien vaatwasmachinebestendig

Geschikt voor verschillende types kookplaten

Alle producten in het Kookgerei-assortiment zijn gemaakt van koudgesmeed aluminium met een stalen bodem, geschikt voor inductiekoken.

Geschikt voor inductie koken

De serie is compatibel met gas-, inductie-, vitrokeramische en elektrische kookplaten dankzij de gepatenteerde basis.

Vaatwasmachinebestendig

Het gamma is volledig vaatwasmachinebestendig. Handgreepsleuven zorgen voor een optimale waterafvoer tijdens het wassen.

Ovenbestendig tot 250°C

Door het gebruik van roestvrijstalen handvatten, gecombineerd met gehard glazen deksels, zijn deze items ook ideaal voor gebruik in de oven bij temperaturen tot 250°C

Made in Italy

Smeg Kookpotten- en pannen zijn ontworpen en geproduceerd in Italië.

Gezonde anti-aanbaklaag

Verandert de smaak van voedsel niet, garandeert een gelijkmatige bereiding zonder schroeien, gemakkelijk schoon te maken en perfect voor het koken met minder vetten.

Smeg Kookgerei
Aluminium basis

In aluminium, om een optimale warmtegeleiding en het vermogen om warmte gelijkmatig over het hele oppervlak te verspreiden te garanderen, waardoor de vorming van hete plekken waar voedsel kan verschroeien, wordt vermeden.

Anti-aanbaklaag

De interne coating maakt het mogelijk om minder oliën en vetten te gebruiken voor een gezondere manier van koken. Het is bijzonder goed bestand tegen hoge temperaturen en daarom geschikt voor alle kookmethodes. Dankzij zijn hoge slijtvastheid en afwezigheid van porositeit is het uitzonderlijk gemakkelijk schoon te maken.

Gepatenteerde bodem

De speciale gepatenteerde vormgeving garandeert een gelijkmatige warmteverdeling en een uitstekende hechting van de stalen basis aan de aluminium behuizing.

Roestvrij stalen handgrepen

Alle enkele en dubbele handgrepen zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn slijtvast, duurzaam en bestand tegen hoge temperaturen. Sleuven zorgen voor een optimale waterafvoer tijdens het wassen.

Deksel van gehard glas

In gehard glas met stalen handgreep en met een stoomopening wat de bruikbaarheid verbetert. Bovendien is het transparant, waardoor het gemakkelijker is om de voortgang van het koken te volgen.

Perfect als cadeau

Het assortiment kookgerei van Smeg wordt geleverd in een stijlvolle crèmekleurige verpakking die perfect is als cadeau voor fijnproevers of gewoon voor degenen die graag hun keuken inrichten met producten met een verfijnd ontwerp.

Assortiment Kookgerei:

Braadpan

24-26-28-30 cm diameter 

Ontdek meer

Kookpot

24 - 26 cm diameter - inclusief glazen deksel

Ontdek meer

Wok

30 cm diameter

Ontdek meer

Sauteerpan

28 cm diameter - inclusief glazen deksel

Ontdek meer