Logo Smeg

SMEG'S ICONISCHE FAB28 EN FAB32 KREGEN EEN MAKE-OVER

09/11/2018

Smeg's iconische FAB28 is een echte design klassieker en wordt nu opnieuw het leven ingeblazen door een interne make-over.

Doordat de FAB28 koelkast altijd al een echt stijlicoon is geweest, is hij beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren, en wordt dit toestel vandaag beschouwd als één van de meest uitgesproken keukentoestellen in de wereld. Het is dan ook geen toeval dat deze koelkast werd gebruikt in talloze reclamespots, op internationale locaties en op social media.

 

Maar ook de FAB32 kreeg een interne make-over. Beide modellen werden volledig vernieuwd qua technische specificaties, maar ook de retro-stijl werd volledig doorgetrokken naar de binnenkant van de koelkasten.

Maar wat is er nu allemaal exact vernieuwd?

 

De koelkasten kregen een volledig vernieuwde binnenkant met nieuwe legplanken en deurprofielen met subtiele retro afrondingen. De nieuwe LED verlichting in de vorm van twee lange strips aan beide zijden van de koelkast zorgen voor een uitermate helder zicht tot aan de achterkant van de koelkast.

 

De FAB28 en de FAB32 kregen ook allebei een Multi-flow systeem voor een uniforme homogene verdeling van de koude lucht, een Life Plus-lade om voedsel langer vers te houden op een ideale temperatuur (0-3°C) en vochtniveau, en de FAB32 kreeg vernieuwde diepvriesladen in de retro stijl.

Ook op het niveau van energie zijn de modellen sterk verbeterd: voortaan dragen zijn de energieklasse A+++.

 

Dankzij deze nieuwe eigenschappen is de laatste upgrade van de FAB28 en FAB32 de ultieme combinatie van design & technologie. Een toestel dat er niet alleen fantastisch uitziet en goed presteert, maar dat ook een echte design statement maakt in je huis.

 

 

Ontdek alle kleuren hier.