Nieuw, ontdek de SMEG steelpan | SMEG
Producten

NIEUW: ONTDEK DE SMEG STEELPAN

Back to school, en voor deze gelegenheid verwelkomt het SMEG assortiment Kookgerei een nieuw rekruut: de steelpan

DE SMEG STEELPAN

Ontdek de nieuwste toevoeging van het SMEG-assortiment Kookgerei, het essentiële product voor alle Franse keukens: de steelpan. Kleiner dan de kookpotten in het assortiment, met een diameter van 20 centimeter, is de steelpan het ideale product voor het bereiden van meerdere soorten voedsel. Met een inhoud van 2,8 liter kun je een hoeveelheid voor ongeveer 2 personen van je favoriete gerechten maken. Verveelvoudig met dit nieuwe product uw mogelijkheden in de keuken.

Ontdek de verschillende kleuren van de steelpan

CKFS2011RDM

Keukengerei, Kookgerei, Steelpan, Rood, 50's Style , 20 cm
Ontdek meer

CKFS2011CRM

Keukengerei, Kookgerei, Steelpan, Crème, 50's Style , 20 cm
Ontdek meer

CKFS2011BLM

Keukengerei, Kookgerei, Steelpan, Zwart, 50's Style , 20 cm
Ontdek meer

EEN GAMMA AANGEPAST AAN UW BEHOEFTEN

Het assortiment Kookgerei van SMEG breidt uit met een nieuwe toevoeging, de steelpan. Dit assortiment keukengerei, samengesteld uit vijf producten, begeleidt u dagelijks voor succesvol koken, elke keer opnieuw. Een wok, braadpannen, kookpotten, een sauteerpan en nu ook een steelpan hebben allen een antiaanbaklaag waarmee u uw voedsel vetvrij kunt bereiden, voor maximaal gebruikscomfort en natuurlijk smaken. Bovendien is de gepatenteerde basis speciaal ontworpen voor alle kookplaten: inductie, gas, elektrisch of zelfs vitrokeramisch.

Ontdek het gamma Kookgerei

DE PAN: BESCHIKBAAR IN 4 MATEN

Elke gelegenheid heeft zijn eigen pan met SMEG. Kies uit de vier beschikbare formaten om aan uw keukenbehoeften te voldoen (24 cm, 26 cm, 28 cm en 30 cm). Deze panformaten zijn perfect voor het maken van stoofschotels of het grillen van uw vlees in een mum van tijd. Voor meer gemak in de keuken, heb je altijd je schone keukengerei bij de hand dankzij het gemakkelijke onderhoud van antikleeflaag en bovendien is het gamma vaatwasserbestendig. 

Ontdek de SMEG braadpannen