SMEG lanceert zijn nieuwe accessoire de tamper set ECTS01
Produits

Het nieuwe accessoire van SMEG: de Tamper set

SMEG lanceert de koffie tamper "ECTS01". Dankzij dit nieuwe accessoire kunt u vanuit uw zetel genieten van een koffie die de grootste barista's waardig is.

VOOR WAT DIENT DE TAMPER?

De tamper, of "tapper", is een accessoire dat door barista's wordt gebruikt om de gemalen koffie gelijkmatig af te vlakken en te verdichten. Deze stap zorgt ervoor dat alle koffiedeeltjes perfect worden verdeeld en dat de aroma's optimaal worden geëxtraheerd. De stamper "ECTS01" wordt geleverd met een onderstopmat voor gebruiksgemak en helpt het keukenblad niet te beschadigen.

HOE STAMP JE DE KOFFIE AAN?

Voor het goed aanstampen van de koffie is het belangrijk om 3 stappen te volgen.

De eerste stap is de filterpan zachtjes tegen een hard oppervlak te tikken om de koffiedeeltjes los te maken van de randen. De tweede stap is het samenpersen van de gemalen koffie met de tamper. De laatste stap is om de tamper voorzichtig over de gemalen koffie te draaien om hem perfect waterpas te zetten. 

Het is belangrijk dat de tamper tijdens het aanstampen loodrecht op de gemaken koffie staat. 

DE KOFFIEMOLEN

Voor een onovertroffen koffie is het tampen belangrijk alsook de fijnheid van de maling. Met 30 verschillende maalgraden kan de "CGF01" koffiemolen aan alle machines en behoeften worden aangepast.

LEES MEER
ESPRESSO KOFFIEMACHINE

Nadat u uw koffie hebt gemalen, schenkt u hem in als een professional met de "ECF01" espressomachine. Geniet dankzij het Thermoblock-systeem van een koffie die barista waardig is, in het comfort van uw eigen huis.

MEER WETEN