Smeg neemt deel aan Eurocucina 2022
Events

SMEG OP EUROCUCINA 2022

Vier jaar na de laatste editie van de Salone del Mobile, verwelkomt Smeg opnieuw bezoekers in FTK - Technology For the Kitchen.

De 2022 editie van de Salone del Mobile in Rho Fiere Milano opent zijn deuren van 7 tot 12 juni. Smeg stelt al zijn nieuwste producten voor op stand M22 - M28 in hall 11. 

Eén van de vele nieuwigheden is het Galileo project, de reeks van ovens die de kookervaring revolutionaliseert dankzij de combinatie van traditioneel, stoom en microgolf koken. Omnichef is de nieuwste oven bij uitstek; drie technologieën in één oven, met professionele algoritmen en speciale functies om iederen zijn wensen te kunnen vervullen.

Ontdek hier het Galileo universum

 

Het oog voor detail en het Made in Italy design uiten zich nog meer in de nieuwe afwerkingen van de Linéa & Classici collectie; verkrijgbaar in het elegant Neptune Grey en tijdloos mat zwart. 

Smeg stelt onder de nieuwigheden ook de nieuwe volledige inductie kookplaat voor. Bestaat uit keramisch glas en is verkrijgbaar in het zwart of het zilver met een ingebouwd display zonder voorgedefinieerde kookzones, zo kan maximale flexibiliteit op een oppervlakte van 90 cm gewaarborgd worden. 

 

 

Ontdek de full inductiekookplaat

De FAB koelkasten zijn een must: 9 volledig nieuwe mat kleuren trekken de aandacht met zijn speciale afwerkingen en gekende retro geïnspireerde vormen. 

Ontdek alle voorgestelde FABs op locatie. 

Tussen de verschillende nieuwigheden zit ook een restyling van de gekleurde Portofino fornuizen, een verwijzing naar het exclusieve dorpje Ligurian. Met vernieuwde technologie en esthetische details, zijn ze naast de 90 en 120 cm nu ook beschikbaar in 150 cm. 

Keuken Portofino

Technologie en design vormen ook de leidraad in de samenwerkingen tussen Smeg en de grote merken zoals Dolce and Gabbana en Veuve Clicquot. 

DIVINA CUCINA

De tijdloze keuken gecreëerd in samenwerking met Dolce and Gabbana. 

KOELKAST VEUVE CLICQUOT

De koelkasten Smeg FAB10 en FAB28 zijn nu ook beschikbaar in een speciaal gele Veuve Clicquot uitvoering. 

Smeg kijkt ernaar uit alle bezoekers te mogen ontvangen op de stand en de nieuwigheden van 2022 voor te stellen.