Producten

5 JAAR GARANTIE OP ALLE SMEG VAATWASSERS

5 jaar garantie vaatwasseres

Exclusieve wassystemen: Planetarium of Orbitaal?

We streven er voortdurend naar om ontwerpoplossingen te bedenken om onze producten nog beter te laten presteren. Daarom zijn alle nieuwe vaatwassers van Smeg uitgerust met een innovatief, gepatenteerd wassysteem: “Planetarium”. Het ontwerp bestaat uit een cirkelvormige drager en een sproeier die tegelijkertijd op hoge snelheid draaien. Hierdoor kan het alle delen van de spoelruimte bereiken, voor een uitstekend wasresultaat en een besparing op het waterverbruik.

Het “Orbitaal” wassysteem is gebaseerd op een dubbele sproeiarm die zich onderin de kuip bevindt. Door middel van dubbele contra-roterende sproeiarmen wordt het water efficiënter over een groter oppervlak verdeeld, waardoor ook de moeilijkste plekken in de kuip bereikt worden.

EnerSave 

Door dit systeem wordt de deur na de wascyclus langzaam en geleidelijk automatisch geopend. Dit zorgt voor een betere controle van de spoeltemperatuur en een geoptimaliseerd droogproces, terwijl het energieverbruik tot wel 30% gereduceerd wordt in overeenkomst met de energieklasse A.

FlexiDuo

In de FlexiDuo korf kunt u zowel kopjes, bestek als keukengerei plaatsen. De FlexiDuo korf biedt maximale flexibiliteit voor de beste wasresultaten. Deze korf bestaat uit twee beweegbare elementen, waarvan het rechter element onder het linker element kan worden geschoven. Ook kunnen beide elementen verwijderd worden om een grotere ruimte te creëren voor het plaatsen van bijvoorbeeld pannen in de tweede mand.

 

Ecologie

Voor bezitters van alternatieve energiebronnen zoals zonnepanelen, biedt Smeg de mogelijkheid de vaatwasser direct aan te sluiten op de warmtevoorziening tot 60°C. Daardoor kan tot 35% bespaard worden ten opzichte van de Energieklasse A en kan de programmaduur tot wel 20% gereduceerd worden.

Bekijk alle vaatwassers