Logo Smeg

De Smeg HOBD - inductie met geïntegreerde afzuiging

De ultieme combinatie van design en technologie

25/06/2020

Keukens worden technologisch steeds geavanceerder, steeds gedetailleerder en steeds meer een onderdeel van ons dagelijks leven. Keukens zijn inmiddels de technologisch meest geavanceerde ruimtes in huis, en afzuiginstallaties of filters spelen een cruciale rol bij de bescherming tegen geurtjes en rook.

Onze nieuwe keukenafzuiginstallaties met stille afzuiging kunnen volwaardige designobjecten zijn of juist heel discreet, weggewerkt en bijna onzichtbaar zijn.

Nieuw: de HOBD

Geen compromissen meer in de keuken. De HOBD is een revolutie in de keuken en in het koken. Eén apparaat waarin een klein maar cruciaal geheim is verwerkt: in het midden van de inductiekookplaat bevindt zich een krachtige geïntegreerde afzuiginstallatie die alle kookgeurtjes meteen verwijdert. En het is precies die synergie tussen 'Hob' (kookplaat) en 'Hood' (afzuigkap) die deze innovatieve oplossing zijn naam heeft bezorgd: HOBD.

De HOBD heeft een A++ energieklasse dankzij de borstelloze motor van slechts 21 cm hoog waardoor u nog gemakkelijk een lade onder de kookplaat kan installeren om ruimteverlies tegen te gaan. De afzuiging heeft 10 niveaus en werkt automatisch aan de hand van de kookplaat. Bovendien is de motor waterbestendig en is het systeem voorzien van 2 vloeistof collectoren.  Met een geluidsniveau van slechts 66 dB is deze kookplaat met afzuiging perfect voor een open keuken. 

De kookplaat met inductietechnologie is voorzien van 2 multizones die ook als 4 aparte zones kunnen gebruikt worden. De intuïtieve touch slider bediening met witte LED en de automatische potherkenning zorgen voor een optimaal gebruiksgemak. 

De beste combinatie van modern, efficiënt design en geavanceerde technologie.

Bekijk hier de HOBD met koper afwerking of met rechte rand voor een installatie vlakbouw in uw werkblad.