Logo Smeg

Nieuwe Design Smeg Keukenmachine

Voeg kleur en design toe aan je keuken met de nieuwe Full Colour Keukenmachine van Smeg

02/08/2019

Smeg breidt zijn gamma Keukenmachines uit met de nieuwe Full Colour Keukenmachines SMF03 in volledig zwart, rood of crème met inox mengkom, en de nieuwe SMF13 in wit met glazen mengkom. 

De Keukenmachines krijgen een nog modernere look in de keuken dankzij het design in 1 volledige kleur terwijl ze de iconische retro vormen typerend voor de Smeg huishoudtoestellen behouden. 

De nieuwe kleuren zwart, rood, crème en wit passen in elke keuken, zowel modern als klassiek, retro of strak en minimalistisch. 

De witte SMF13WHEU wordt automatisch voorzien van een glazen mengkom, terwijl de andere 3 kleuren SMF03BLEU, SMF03RDEU en SMF03CREU een inox mengkom krijgen. Uiteraard kan zowel de glazen mengkom SMGB01 als de inox mengkom SMB401, beiden met een 4,8 l capaciteit, voor alle nieuwe Keukenmachines (SMF02, SMF03 en SMF13) besteld worden. 

De glazen mengkom is voorzien van gemakkelijk afleesbare maateenheden zodat ingrediënten direct kunnen toegevoegd worden. Tijdens de werking kan je dankzij het doorzichtige glas de toegevoegde mix gemakkelijk in de gaten houden. 

Dankzij de 800 W direct aangedreven motor en de 10 verschillende snelheden is de Smeg Keukenmachine uitermate efficiënt. De Keukenrobots worden geleverd met een Uitgiethulp, Kneedhaak, Platte menghaak, Draadgarde en Klopper met siliconen (laatste accessoire enkel meegeleverd bij de SMF03 en SMF13). 

Ontdek en bekijk hier de volledige familie SMEG Keukenmachines.