Awards

UITBLINKEN IN DESIGN: SMEG VEROVERT DE GOOD DESIGN AWARD 2020

Good design award 2020

SMEG begint 2021 goed met het winnen van de Good Design Awards 2020. Ondanks het complexe jaar dat net voorbij is, heeft het Chicago Atheneum de prestigieuze Good Design Award toegekend aan Smeg en negen van zijn nieuwe producten. De juryleden prezen het succes van het bedrijf in het combineren van de schoonheid en voortreffelijkheid van "Made in Italy" -ontwerp met de innovatie en traditie van knowhow die is verworven gedurende meer dan zeventig jaar geschiedenis in de sector.

Allereerst was het de categorie Kookgerei die werd herkend met: de CKFF2601CRM-braadpan, CKFC2411CRM-kookpot, CKFD2811CRM-sauteerpan en CKFW3001CRM-wok. Deze producten staan ​​synoniem voor maximale veelzijdigheid in de keuken dankzij hun coating die gebruik op elk type kookplaat (gas, inductie en elektrisch) mogelijk maakt. Het gamma Smeg Kookgerei wordt vanaf april 2021 in België gelanceerd.

De prestigieuze prijs werd ook uitgereikt aan de nieuwe Automatische koffiemachine met geïntegreerde koffiemolen, die in 2021 op de markt zal komen, de nieuwste toevoeging aan het gamma.

In het assortiment Grote huishoudelijke apparaten werden verschillende producten bekroond: de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging HOBD682R, de inductiekookplaat SIM1963DS met "Linea" design in de zilveren versie SIM1963DS, de mengkraan MDF50 uit het “50' Style” assortiment MDF50 en tot slot de FAB38 koelkast met zijn laatste evolutie.

Het Chicago Atheneum heeft 900 uitzonderlijke projecten uit 48 verschillende landen geselecteerd met online distributie in volledige overeenstemming met de anti-namaakregelgeving. Voor dit evenement ontving de Good Design Award een recordaantal deelnemers.

Good Design producten

SIM1963DS

Kookplaat, Design: Linea, Inductie, 90 cm, Inbouw: Ultra-low profile or Fully Flushed
Ontdek meer

HOBD682R

Kookplaat, Design: Dolce Stil Novo, Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, 80 cm, Inbouw: Standaard
Ontdek meer

FAB38RCR

Koelkast, 50's Style , Koel-vriescombinatie, Vrijstaand , Positie scharnier: Rechts, Crème, Dubbel koelsysteem, A++
Ontdek meer