Ontwerp en functionaliteit komen samen in de Smeg Handmixer
Producten

Ontwerp en functionaliteit komen samen in de Smeg Handmixer

Smeg: de HMF01 handmixer. Ontworpen door Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti (Deepdesign) combineert stijl met veelzijdigheid, en is daarmee ideaal voor diegenen die graag hun verbeelding gebruiken in de keuken.

Perfecte gebruiksvriendelijkheid

Het controlepaneel is voorzien van een verlicht LED-display waarop snelheid en gebruikstijd wordt aangegeven: een perfect gebruiksvriendelijke interface die verdwijnt als het apparaat uitgeschakeld wordt, waarbij het chroom van de hendel in alle elegantie naar voren komt.

Met twee functietoetsen kunt u tot negen snelheidsniveaus selecteren voor mixen, kloppen en om de turbofunctie te activeren. De HMF01 handmixer is geschikt voor talloze zoete en hartige bereidingen: het is uitgerust met drie soorten roestvrijstalen gardes en kloppers om het beste resultaat te garanderen bij alle soorten deeg.

Twee draadgardes voor een luchtige textuur zoals slagroom, saus of eiwitten; twee Optimus kloppers, ideaal voor halfhard deeg zoals koekjes- en cakebeslag; twee deeghaken van gezuurde producten zoals pizza of brood. Na gebruik of tijdens het gebruik zorgen de antislipvoeten ervoor dat u de mixer kunt neerzetten voor ultiem gebruiksgemak. Daarnaast kunt u met de SMEG gepersonaliseerde stoffen hoes de bijbehorende accessoires opbergen zonder in te boeten op esthetisch plezier.

 

De HMF01 elektrische handmixer is niet alleen een veelzijdig en handig klein apparaat, maar is de perfecte bondgenoot van liefhebbers van jaren 50-stijl design en verder. Een echt icoon van de huishoudelijke ruimte, waarbij de persoonlijkheid van de gebruikers aangevuld worden door unieke en esthetische en creatieve voorbereiding.

HMF01PBEU

Handmixer, Pastelblauw, 50's Style
Ontdek meer

HMF01CREU

Handmixer, Crème, 50's Style
Ontdek meer

HMF01RDEU

Handmixer, Rood, 50's Style
Ontdek meer

HMF01BLEU

Handmixer, Zwart, 50's Style
Ontdek meer

HMF01WHEU

Handmixer, Wit, 50's Style
Ontdek meer

HMF01PKEU

Handmixer, Roze, 50's Style
Ontdek meer