Producten

HEERLIJK KOUDE DESSERTS MET DE SMEG ROOMIJSMAKER

HEERLIJK KOUDE DESSERTS MET DE SMEG ROOMIJSMAKER

Ideaal voor het maken van heerlijke ijsjes, sorbets en frozen yoghurt in slechts een paar stappen, de SMIC01 roomijsmaker is perfect geschikt voor de Smeg Keukenrobot met inox mengkom en stelt u in staat om alle ijsjes te creëren waar u het meest van houdt, vooral in de zomer.

Voor een ijsje met de perfecte mate van romigheid plaats je het ijsaccessoire 18 uur in de vriezer, meng je de ingrediënten apart volgens de instructies in het receptenboek en laat je de mixer dan zijn werk doen. In slechts 20-30 minuten kunt u genieten van een resultaat dat de beste ambachtelijke ijssalons waardig is, met tot wel 1,1 liter heerlijk ijs om familie en vrienden tevreden te stellen.

Met dit accessoire kunt u heerlijke koude desserts bereiden met eenvoudige natuurlijke ingrediënten in het comfort van uw eigen keuken.
Daarnaast is de roomijsmaker met deksel (SMIC02) apart te verkrijgen, om een tweede ijssmaak of dessert aan je gasten te kunnen serveren.

Het accessoire voor de ijsmachine wordt geleverd met al het gereedschap dat je nodig hebt voor het bereiden van smakelijke desserts: een klopper, magnetische adapter, adapterring met uitgiethulp, ijsspatel en transparant deksel.

SMIC01

Accessoires, Roomijsmaker accessoire, Keukenrobot
Ontdek meer

SMIC02

Accessoires, Extra ijscontainer voor roomijsmaker SMIC01, Keukenrobot
Ontdek meer