Events

HOBD: DE PERFECTE COMBINATIE VAN KOKEN EN AFZUIGING

HOBD: DE PERFECTE COMBINATIE VAN KOKEN EN AFZUIGING

HOBD: DE PERFECTE COMBINATIE VAN KOKEN EN AFZUIGING

Met Hobd kent design geen grenzen: inductiekoken wordt gecombineerd met afzuigvermogen in een apparaat met een elegant, minimalistisch ontwerp, met aandacht voor zelfs de kleinste details voor maximale bruikbaarheid en efficiëntie.

Een gietijzeren rooster ligt in het midden van de Hobd kookplaat en beschermt de krachtige geïntegreerde afzuigkap. Zonder verschil in hoogte over het oppervlak, is de kookplaat van glaskeramiek resistent en volledig vlak, zodat pannen eroverheen kunnen worden bewogen zonder obstakels tegen te komen. Enkele centimeters onder het oppervlak verwijdert de afzuigmotor kookluchtjes en dampen direct, veel sneller dan een traditionele afzuigkap. Uitgerust met een uiterst efficiënt vetfilter van hoge kwaliteit dat in de vaatwasser kan worden gewassen, beschikt Hobd ook over het speciale AquaProof Engine & Two Liquid-opvangsysteem, waardoor het schoonmaken eenvoudig is en elk risico wordt verwijderd in geval van onopzettelijk morsen van vloeistoffen.

De Hobd-kookplaat kan zowel worden gebruikt met een normaal rookkanaalsysteem naar buiten als in de configuratie met recirculatie. Met deze laatste zuivert een speciaal ontworpen kit (KITF6HOBD), bestaande uit keramische filters, kookdampen, wat betekent dat er geen rookafvoer nodig is: de kit kan ook in de modernste keukens worden geïnstalleerd, met een sokkel van slechts 6 cm hoogte.

 

Ontdek de HOBD kookplaten