Logo Smeg

Inductie Actie: Gratis Smeg gietijzeren grillplaat

02/07/2020

Smeg biedt een uitgebreid gamma aan inductiekookplaten die uitermate interessant zijn om bereidingstijden in te korten, temperatuur accuraat te controleren en energieverbruik te minimaliseren. 

De inductiekookplaten van Smeg bestaan in verschillende formaten en bieden verscheidene functies dankzij specifieke zones zoals de Multizone of Flexizone. Met de Multizone functie kan u kiezen om twee zones te combineren en te gebruiken als één grote kookzone voor een optimaal gebruiksgemak. 

De Flexi4zone biedt de mogelijkheid om de zone te gebruiken op 3 verschillende manieren: 

Met de Flexi4zone kan ook de Flexiheat functie gebruikt worden, die de zone in drie vooraf ingestelde temperatuurzones verdeelt. Plaats uw pot of pan aan de voorkant voor een intensievere bereiding, schuif hem vervolgens naar het middelste gedeelte voor middelmatige hitte en tenslotte helemaal naar achter voor een laag vuur, ideaal om warm te houden. 

Deze functies zorgen ervoor dat uw inductiekookplaat nog gebruiksvriendelijker en nog efficiënter is, en dit in combinatie met een strak design dat perfect kan geïntegreerd worden in uw keuken. 

Ook de nieuwste Smeg fornuizen met inductiekookplaat zijn voorzien van een Multizone zodat u ook met uw design fornuis nog meer kan uitpakken in de keuken. 

Ontvang nu bij aankoop van een Smeg inductiekookplaat of inductiefornuis met Multizone of Flexizone een gratis Smeg gietijzeren grillplaat ter waarde van €279,00. 

*Vanaf een adviesverkoopprijs van €999,00.

Actie geldig vanaf 01/07/2020 tot en met 30/09/2020