Logo Smeg

Kleurrijke koffie met je Smeg koffietoestel.

Ken jij de Smeg koffietoestellen al? Ontdek nu de nieuwe kleuren van de Espresso machine en de nieuwe traditionele Koffiezetapparaten.

06/05/2019

Goed nieuws voor de koffieliefhebbers! 

Smeg lanceerde in 2017 al de retro Espressomachine ECF01 voor het bereiden van heerlijk aromatische Espresso's of Cappuccino's. 

De echte koffie fanaten verkiezen wellicht versgemalen koffie, maar als het snel moet gaan is het perfect mogelijk om papieren pods te gebruiken. Daarnaast kan het toestel ook heet water of stoom afgeven en kan je er melkschuim voor je Cappuccino mee maken.

Héél gemakkelijk in gebruik, bijna geluidloos én een knap design voor in je keuken, wat houdt je nog tegen?

 

Net op tijd voor de zomer, want nu is de ECF01 ook beschikbaar in het fleurige pastelgroen en roze, die het huidige gamma in zwart, rood, crème, pastelblauw en wit vervolledigen.

 

Verkies je liever een long coffee om lang van te genieten en ben je een grote koffiedrinker?

Dan is het gloednieuwe Smeg koffiezetapparaat DCF02 perfect voor jou!

Dit toestel bereidt je koffie op de traditionele wijze met een papieren filter of herbruikbare aluminium filter, die meegeleverd wordt en uiteraard vaatwasser bestendig is.

Dankzij de keuze in aroma-intensiteit voor zij die het graag wat sterker hebben kan je iedereen tevreden stellen. 

Het Smeg koffiezetapparaat is uitgerust met een LED display dat het uur, de intensiteit en de timer weergeeft en is voorzien van een Auto Start-functie om het apparaat automatisch te laten starten op een vooraf gekozen ingesteld uur. Nu kan je elke dag wakker worden met de geur van vers bereide koffie.

Met een 1,4 liter capaciteit kunnen tot wel 10 kopjes koffie bereid worden in de glazen karaf. Indien je enkel voor jezelf een kleinere hoeveelheid koffie wilt zetten, is de Halve karaf-functie ideaal.  Je drinkt de volledige karaf wellicht nog niet volledig leeg, geen vrees want het koffiezetapparaat houdt je koffie warm gedurende 40 minuten.

Met zijn mooie rondingen en het typische retro design steelt dit toestel gegarandeerd vele harten.