Producten

Limited Edition Pakket Keukenrobot. Geniet nu van een voordeel tot maar liefst €109,00.

Limited Edition Keukenrobot Pakket

Klaar voor de winter BBQ? Met deze Limited Edition BBQ editie zit je alvast goed!

De BBQ wordt niet langer enkel en alleen tijdens de zomerperiode gebruikt, meer en meer zien we het concept van de Winter BBQ opduiken. Lekker gezellig onder een knus dekentje in de frisse buitenlucht met een Glühwein of een jenever om het warm te houden bij een vers bereide hamburger of worst op de BBQ. 

Maak het gezellig met je gezin en maak zelf je verse vleesbereidingen met de Keukenrobot in combinatie met de Multi vleesmaler. 

 

Nu verkrijgbaar: de Limited Edition Pack SMF23BLEU aan een winterprijs van €559,00 met daarin de originele zwarte Smeg Keukenrobot t.w.v. €529,00, de bijbehorende Multi vleesmaler t.w.v. € 89,00, een receptenboek boordevol heerlijke recepten voor verse vleesbereidingen en een Smeg schort t.w.v. €35,00. 

Doet dat voortdurend thuiswerken en het sluiten van de restaurants jou ook verlangen naar een lekker vers dessert?

Wat als je nu thuis zou kunnen genieten van zelfbereid sorbet- of roomijs? 

Smeg maakt het je gemakkelijk met de Keukenrobot met Roomijsmaker. Ontdek hoe eenvoudig je zelf je dessert kan bereiden en verwen jezelf en je famile tijdens deze eenzame dagen thuis. 

De SMIC01 roomijsmaker is ideaal om heerlijke ijsjes, sorbets en frozen yoghurt te maken in slechts een paar stappen. De ijsmaker is geschikt voor de inox mengkom van de Keukenrobot en maakt het mogelijk om jouw favoriete desserts te maken, in zomer en winter. 

Ontdek de Full Colour Keukenrobots

Nu verkrijgbaar: de Limited Edition Pack SMF33CREU aan een prijs van €579,00 met daarin de originele crème Smeg Keukenrobot t.w.v. €529,00, de bijbehorende Roomijsmaker t.w.v. € 109,00, een receptenboek boordevol heerlijke recepten voor Italiaans ijs en een Smeg schort t.w.v. €35,00. 

Hoe werkt de Roomijsmaker?

Plaats de roomijsmaker 18 uur in de vriezer. Meng de ingrediënten volgens het receptenboek en laat de mixer zijn werk doen. In slechts 20 à 30 minuten bereid je tot 1,1 liter heerlijk ijs waarmee je vrienden en familie kan verrassen.

Met dit speciale accessoire kun je heerlijke koude desserts bereiden met eenvoudige, natuurlijke ingrediënten in het comfort van jouw eigen keuken.

De SMIC01 ijsmaker wordt geleverd met alle accessoires die je nodig hebt om heerlijke desserts te bereiden: een menggarde, ijsspatel, adapter-ring en Tritan™ deksel.

Bovendien kan de ijsmaker met deksel SMIC02 afzonderlijk worden gekocht, zodat je een extra ijssmaak of dessert kunt maken.

Of ben je meer fan van een frisse Cheesecake en ben je een gedreven hobby-patissier?

Smeg biedt de Limited Edition Pack SMF43RDEU voor maar liefst €579,00 aan, inclusief rode Smeg Keukenrobot t.w.v. €529,00, een Glazen mengkom  t.w.v. € 109,00 en een Smeg-keukenschort en receptenboekje boordevol heerlijke desserts t.w.v. €50,00. 

Of ben je meer fan van een frisse Cheesecake en ben je een gedreven hobby-patissier?