Producten

MAAK EEN STATEMENT MET DE NIEUWE FULL COLOUR KEUKENROBOT

MAAK EEN STATEMENT MET DE NIEUWE FULL COLOUR KEUKENROBOT

Elegant, functioneel en eclectisch: Smeg's nieuwe Full Colour Keukenrobots bieden een reeks schitterende glanzende tinten voor een volledig kleureffect, een van de belangrijkste onderscheidende kenmerken van het nieuwe design van dit product.

Een ware kleurexplosie die tal van mogelijke nieuwe stijlcombinaties voor uw keuken biedt.

Er zijn twee versies beschikbaar: het model SMF03 met inox mengkom in crème, rood of zwart, en het witte model SMF13 met glazen mengkom.

De glazen mengkom laat je toe om de ingrediënten die worden verwerkt terwijl de machine draait te bekijken en levert ook maximale prestaties: de capaciteit van 4,8 liter maakt hem perfect voor volumineuze mengsels en deeg, en de niveaus voor vloeistoffen zijn gemarkeerd op de kom zelf. De glazen kom kan ook worden verwarmd in de magnetron (Max 15 min / 300W) en worden gebruikt voor het bewaren van uw mengsels in de vriezer (Max -24 ° C / 24u). Bovendien is de glazen mengkom ook een optioneel accessoire voor het SMF03-model.

Enkele van de belangrijkste nieuwe functies zijn onder meer de Klopper met flexibele randen, ontworpen om romige, uniforme mengsels te creëren en uw gasten te verbazen met zoete en hartige lekkernijen die de beste patisserieën ter wereld waardig zijn. Inderdaad, dit accessoire, dat een speciaal 3-armig ontwerp heeft, zorgt ervoor dat de ingrediënten optimaal kunnen worden vermengd tijdens het mengproces, waardoor de bereiding sneller en effectiever verloopt. Bovendien bereiken de siliconenelementen alle oppervlakken van de kom, dus het is niet nodig om de machine te stoppen of een spatel te gebruiken om resten van de zijkanten te schrapen.

Een heerlijk zoete dessert, een pizza met vrienden, een gerecht van verse pasta dat naar thuis ruikt: de Smeg Full Colour Keukenrobots combineren design en functionaliteit met Smeg's onmiskenbare stijl, zodat de enige beperking in de keuken jouw creativiteit is.

SMF03RDEU

Keukenrobot, 800 W, Rood, 50's Style
Ontdek meer

SMF03BLEU

Keukenrobot, 800 W, Zwart, 50's Style
Ontdek meer

SMF03CREU

Keukenrobot, 800 W, Crème, 50's Style
Ontdek meer