Smeg Mini-waterkoker: een stijlvolle korte pauze
Producten

Smeg Mini-waterkoker: een stijlvolle korte pauze

Door de sierlijke en kleurrijke uitstraling is de Smeg KLF05 Mini-waterkoker uit de Jaren 50-lijn een iconisch object met een herkenbaar design van Raffaella Mangiarotti en Matteo Bazzicalupo (Deepdesign). Dankzij de compacte afmetingen is het perfect om iedere ruimte te verfraaien, ook als er weinig ruimte is.

De populaire aard van de KLF05 waterkoker blijkt uit de verscheidenheid aan kleuren waarin deze beschikbaar is: pastelkleuren zoals crème, groen, roze en blauw, en uitgesproken kleuren zoals rood, zwart en wit passen perfect bij de verchroomde basis en de roestvrijstalen details van de tuit en de aan/uit-knop.

Met 1400 Watt vermogen en een capaciteit van 0,8 liter minimaliseert de Smeg Mini-waterkoker waterverspilling en wordt het energieverbruik beperkt. Geschikt voor thuiskantoor, woonkamer of om hotelkamers een coole look te geven. Daarnaast zorgt de dubbele wand van roestvrijstaal  dat de warmte behouden wordt, maar dat de buitenkant kpud genoeg is om aan te raken.

Smeg boet niet in op comfort: de praktische basis met 360 graden aansluiting zorgt voor gebruiksgemak en de antislipvoet garandeert stabiele ondersteuning. Daarnaast is de opening met een hoek van 80 graden ontworpen om de karaf eenvoudig te vullen.

De Smeg KLF05 Mini-waterkoker is snel en betrouwbaar en garandeert veilig gebruik: de waterkoker wordt automatisch uitgeschakeld als het kookpunt bereikt is, maar ook als er te weinig water in zit of als de waterkoker niet op de basis staat.

De nieuwkomer in de Smeg collectie is een echt designicoon en ideaal om iedere ruimte vorm te geven met een onmiskenbare stijl, om altijd in het zicht te plaatsen, alleen of gecombineerd met andere estethische producten met de  jaren 50-stijl.

KLF05PBEU

Waterkokers, 0,8 l / 3 tassen, Pastelblauw, 50's Style
Ontdek meer

KLF05CREU

Waterkokers, 0,8 l / 3 tassen, Crème, 50's Style
Ontdek meer

KLF05RDEU

Waterkokers, 0,8 l / 3 tassen, Rood, 50's Style
Ontdek meer

KLF05BLEU

Waterkokers, 0,8 l / 3 tassen, Zwart, 50's Style
Ontdek meer

KLF05WHEU

Waterkokers, 0,8 l / 3 tassen, Wit, 50's Style
Ontdek meer

KLF05PKEU

Waterkokers, 0,8 l / 3 tassen, Roze, 50's Style
Ontdek meer
Smeg Mini Waterkoker