Producten

NIEUWE 'SOFT TOUCH' FAB28 IN RUBY RED, TAUPE & EMERALD GREEN

NIEUWE 'SOFT TOUCH' FAB28 IN RUBY RED, TAUPE & EMERALD GREEN

Smeg heeft een lange geschiedenis in het maken van uniek ontworpen special edition FAB28-koelkasten; van de iconische Union Jack tot een koelkast bedekt met denim, ze blijven een eigentijdse draai geven aan een al iconisch gamma.

Trouwe Smeg-fans zullen zich de zeer populaire gelimiteerde zwartfluwelen koelkast, de FAB28QVB, die in 2012 werd uitgebracht, herinneren, met een unieke matzwarte "soft touch" -afwerking. Het oppervlak van de koelkast had een buitengewoon rubberen effect dat moest worden gevoeld om het volledig te kunnen waarderen. Door deze innovatieve nieuwe afwerking werd voor het eerst een gezellige en tastbare textuur in de keuken geïntroduceerd.

Dit jaar kondigt Smeg met trots de komst aan van drie nieuwe kleurencombinaties voor de FAB28-reeks, die allemaal een soortgelijke "soft touch" -afwerking hebben als het zwart fluweel; Robijnrood FAB28RDRB3, Taupe FAB28RDTP3 en smaragdgroen FAB28RDEG3.

Dus hoe bepaal je welke de juiste is voor jou?

Als u op zoek bent naar iets rijks, gewaagds en toegeeflijks, dan is Ruby Red de perfecte keuze. Deze rijke tint met zijn subtiele metaalachtige glans zorgt voor een weelde die er geweldig uitziet in een moderne keuken, maar ook in keukens die meer bohemian of excentriek zijn.

Of, als u de voorkeur geeft aan meer natuurlijke, ontspannende, aardse tinten, dan zal Taupe een cool ethos in uw keuken brengen. Combineer met witte, grijze of crèmekleurige tinten voor een moderne en luxueuze esthetiek die een keuken niet domineert maar aanvult en warmte en licht brengt.