Prijzen en onderscheidingen

RED DOT DESIGN AWARD 2019

RED DOT DESIGN AWARD 2019

Smeg wint voor het vijfde opeenvolgende jaar de Red Dot Awards.

Deze keer waren het de SFPR9604NR Dolce Stil Novo-oven, de TSF03-broodrooster en de DCF Filterkoffiemachine - ontwerp van Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti (deepdesign) - uit de 50's Style-reeks die de aandacht trok van de jury van de Red Dot Design Awards.

De jury bestaat uit internationale professionele ontwerpexperts met verschillende achtergronden en zorgt voor een uitgebreide evaluatie van de interculturele aspecten die verband houden met de winnende ontwerpprojecten, wat een benadering is die bijzonder dicht bij de Smeg-filosofie ligt.

De media-ondersteuning van de Red Dot Design Awards, de opname in het Jaarboek, de Red Dot-app, de aanwezigheid in het Museum van Essen en de "on tour" -initiatieven zullen van onschatbare waarde zijn als communicatiemiddel en om de waarden en schoonheid te verspreiden die zich uitstrekken van het individuele product tot de hele Smeg-collectie.

Sinds 70 jaar heeft Smeg onvermoeibaar gewerkt om design en technologie te combineren, toestellen te creëren die zowel stijl als functionaliteit bieden, waardoor het merk een toppunt van uitmuntendheid op het internationale toneel is geworden.