Producten

SMEG & DISNEY LANCEREN MICKEY MOUSE KOELKAST

SMEG & DISNEY LANCEREN MICKEY MOUSE KOELKAST

Om de 9 decennia sinds Mickey Mouse’s eerste debuut te benadrukken, werd de iconische FAB28 koelkast van Smeg tot leven gebracht door een originele tekening van Disneys meest iconische figuur. Deze samenwerking creëerde echte originele items aangezien Smeg slechts 90 koelkasten produceert, eentje voor elk jaar sinds Mickey Mouse zijn eerste debuut in 1928.

 Beide merken streven ernaar om familie bij elkaar te brengen, wat voor een harmonieuze samenwerking zorgt. Voor Smeg ligt de kern van het bedrijf op eten, gezin en entertainment. Voor Disney ligt de kern van het bedrijf in het vermogen om mensen van alle leeftijden bij elkaar te brengen, verenigd in een gevoel van plezier, gelach, optimisme en hoop. 

Esthetisch gesproken is de FAB28 het populairste en meest gekende design wereldwijd. Onmiddellijk te herkennen aan zijn zachte afgeronde lijnen en zijn jaren ’50 geïnspireerd design, maakte deze koelkast de weg vrij voor een koelkastrevolutie aan het eind van de jaren ‘90. Sindsdien is het een wereldwijd fenomeen geworden. 

De 90 Mickey Mouse FAB28 koelkasten zijn door hun beperkte oplage exclusief verkrijgbaar en zijn dan ook voorzien van een limited edition zilveren plaquette met het unieke nummer.

Als je je nostalgisch voelt en je dit echte collectors item wil komen bezichtigen of als je geïnteresseerd bent om één van deze exclusieve koelkasten toe te voegen aan je eigen collectie, kan je altijd langskomen in onze showroom te Puurs vanaf Oktober.

Ontdek hier