SMEG EN DOLCE&GABBANA
Producten

SMEG EN DOLCE&GABBANA

In order to celebrate the best of Italian design and manufacturing, Smeg and Dolce&Gabbana have created the “Sicily is my Love” collection of small domestic appliances, where the shapes and colours of Sicily meet Smeg design.

Al de schoonheid van het eiland Sicilië in Smeg's gamma kleine huishoudelijke toestellen
"Sicily is my Love" 

 

 

SMEG EN DOLCE & GABBANA VIEREN HET BESTE VAN ITALIAANS ONTWERP

Om het beste van Italiaans design en Italiaanse produtie te vieren, hebben Smeg en Dolce & Gabbana de "Sicily is my Love" collectie van kleine huishoudelijke apparaten gecreëerd, waarin de vormen en kleuren van Sicilië en Smeg design samenkomen.

Het assortiment kleine huishoudelijke toestellen 'Sicily is my Love' omvat een breed scala aan producten om van uw keuken uw eigen stukje Sicilië te maken: een citruspers, waterkoker, broodroosters, koffiezetapparaat, handblender, blender, espressomachine, keukenrobot en slowjuicer.

De collectie is als een miniatuurkunstgalerie, waar ambachtelijke creativiteit en geavanceerde technologie worden gecombineerd in het beste van Italiaans design en fabricage, de combinatie van twee Italiaanse bedrijven Smeg en Dolce & Gabbana, wereldberoemd op het gebied van design.

Alle decoraties van het assortiment kleine huishoudelijke apparaten "Sicily is my Love" zijn gemaakt door de talenten van Siciliaanse ambachtslieden, die de prototypes met de hand beschilderden met originele motieven geïnspireerd op de mooiste delen van het eiland: de Etna, het poppentheater, de Siciliaanse kar, de Griekse tempels, de citrusvruchten, de bloemen, de zee en alle onnavolgbare panorama's die dit prachtige eiland te bieden heeft.

Diezelfde inspiratie wilde Smeg vieren met deze kostbare creaties, door bijzondere zorg te besteden aan elk toestel en ook getrouw de artistieke concepten in de serieproductie te reproduceren, op basis van de met de hand geschilderde prototypes gemaakt door de deskundige handen. van de Siciliaanse kunstenaars. Een bewijs van deze passie is de video, een exclusieve opname in de Smeg-fabriek, die vertelt hoe de reeks kleine huishoudelijke apparaten "Sicily is my love" tot stand komt.

Het is een eerbetoon aan de tradities, de geschiedenis, de cultuur en de landschappen van Sicilië, en gaat vergezeld van een tweede video die laat zien hoe de decoraties vorm kregen door de penselen van de kunstenaars die zich bezighielden met het herscheppen van al het moois dat ze uitdrukken in originele ontwerpen. .

Het resultaat zijn echte kunstwerken, om in je eigen huis te pronken als stijliconen en de maximale expressie van cultureel erfgoed en geavanceerde knowhow, in volledig Smeg-design.