Producten

DE SMEG FILTERKOFFIEMACHINE

DE SMEG FILTERKOFFIEMACHINE

STIJL HEEFT EEN NIEUWE SMAAK

Na de iconische espressomachine presenteert Smeg een nieuw product om overal aromaliefhebbers tevreden te stellen: de filterkoffiemachine.

Qua uiterlijk is deze nieuwe aanwinst een echt stijlobject, in perfecte harmonie met het ontwerp dat de 50's Retro Style-reeks kenmerkt. Bovendien is het ook een technologisch knooppunt, dat ultieme prestaties garandeert voor een totaal unieke en gepersonaliseerde zintuiglijke ervaring.

Filterkoffie (of "Americano") is een genot om langzaam van te genieten en wordt vaak geassocieerd met het idee van een lange, ontspannende pauze: de ideale metgezel voor een dag op het werk met je kopje op je bureau, om van te genieten bij het ontbijt of lunch, of om bij het verlaten van het huis een prettige metgezel mee te nemen om de drukte van de dag te bestrijden.

Met de Smeg-filterkoffiemachine kunt u uzelf trakteren op een beetje alledaagse luxe, zodat u een heerlijk aromatische koffie vol rijke smaken kunt bereiden met de mogelijkheid om de gewenste aroma-intensiteit te selecteren, om de meest delicate smaakpapillen te bevredigen van intensere smaken.

Dit apparaat combineert hoge prestatieniveaus met een uniek ontwerp, waardoor het een object is om te pronken en te getuigen van het toegewijde onderzoek van Smeg, met het oog op het creëren van stijliconen waarin de harmonie van vormen hand in hand gaat met de meer functionele , technologische componenten.

De vloeiende lijnen omarmen de geverfde roestvrijstalen behuizing, verkrijgbaar in zwart, rood, wit, crème en de zachte tinten pastelblauw en pastelgroen. Verder is de Smeg filterkoffiemachine ook uitgerust met een aroma-instelknop (variërend van intens tot delicaat) en een digitaal LED-display en klok / timer met Auto Start-functie voor het instellen van de tijd voor het automatisch inschakelen van de machine: een groot aantal functies waarmee de verschillende kenmerken van de machine volledig gepersonaliseerd kunnen worden, met uitstekende resultaten voor alle vereisten.

Dankzij de functie met 4 kopjes kunt u beslissen of u uzelf alleen of samen met anderen een kopje koffie wilt trakteren, en dat is nog niet alles: de filterkoffiemachine is ook uitgerust met een glazen kan die maximaal 10 kopjes kan bevatten, met een Warmhoudfunctie die zorgt voor een optimale koffietemperatuur van 40 minuten, zodat je na het bereiden nog even kan genieten van een kopje.

Dit zijn de details die echt het verschil maken, voor een reeks toestellen die kunnen voldoen aan de functionele en esthetische behoeften van de moderne klant.

Ontdek alle beschikbare kleuren:

 

DCF02PBEU

Drip Filter Coffee Machine, Pastelblauw, 50's Style
Ontdek meer

DCF02CREU

Drip Filter Coffee Machine, Crème, 50's Style
Ontdek meer

DCF02PGEU

Drip Filter Coffee Machine, Pastelgroen, 50's Style
Ontdek meer

DCF02WHEU

Drip Filter Coffee Machine, Wit, 50's Style
Ontdek meer

DCF02BLEU

Drip Filter Coffee Machine, Zwart, 50's Style
Ontdek meer

DCF02RDEU

Drip Filter Coffee Machine, Rood, 50's Style
Ontdek meer

DCF02SSEU

Drip Filter Coffee Machine, Roestvrijstaal, 50's Style
Ontdek meer