Producten

SMEG MELKOPSCHUIMER, VERLEIDELIJK ROMIG

SMEG MELKOPSCHUIMER, VERLEIDELIJK ROMIG

SMEG MELKOPSCHUIMER, VERLEIDELIJK ROMIG

De nieuwe MFF01 Smeg melkopschuimer is een droom die uitkomt voor iedereen die van een vlotte start van de dag houdt. Zijn onmiskenbare stijl maakt het tot een cultaccessoire, ontworpen om een ​​prominente plaats in de keuken in te nemen als een gewild item. Het is uitgerust met de allernieuwste technologie en in totaal 6 verschillende automatische programma's, evenals een handmatige functie voor het gemakkelijk en veilig bereiden van warme en koude dranken, met of zonder schuim, dankzij de verschillende meegeleverde gardes.

Wanneer u de chocoladefunctie selecteert en de typische receptingrediënten gebruikt - melk en stukjes chocolade - zorgt de uniforme beweging van de garde en de optimale vooraf ingestelde temperatuur ervoor dat u moeiteloos een dikke, zachte, authentieke warme chocolademelk kunt creëren. De MFF01 is zoveel meer dan alleen een cappuccinomaker; dankzij de handmatige functie kan het ook worden gebruikt voor het bereiden van thee, infusies en andere oplosbare warme dranken, zoals "orzo" of gerstkoffie.

De nieuwe Smeg melkopschuimer is een must-have voor iedereen die graag in stijl ontbijt, vergezeld van een lekker stuk toast en sinaasappelsap met een benijdenswaardige cappuccino of een schuimige latte macchiato. Het is verkrijgbaar in roze, groene of pastelblauwe kleuren, of in zwart, rood, crème en wit, passend bij de stijl van elke keuken.