Events

Update Smeg en Covid-19

Update Smeg en Covid-19

Hier bij Smeg is de gezondheid en het welzijn van onze klanten, ons team en onze partners altijd onze topprioriteit. We volgen de situatie van het coronavirus (COVID-19) nauwlettend terwijl deze zich ontvouwt en blijven ons aanpassen, volgens de richtlijnen van de overheid en gezondheidsautoriteiten om iedereen zo veilig mogelijk te houden.

Onze toonzaal zal gesloten zijn tot eind augustus. Omwille van Covid-19 hebben we gedurende 2 maanden uitsluitend dringende interventies uitgevoerd waardoor alle niet-dringende interventies uitgesteld werden en deze nu terug ingepland worden. Dit heeft tot gevolg dat er gemiddeld een wachttijd is van 4 weken om een afspraak vast te leggen. U zal 1 week voor de afspraak gecontacteerd worden door onze customer service medewerker om de afspraak vast te leggen. Wij vragen daarom om deze richtlijnen ook na te volgen, zoals het behouden van 1,5 m afstand ten allen tijde, het ontsmetten van handen bij aankomst, en indien mogelijk het dragen van een mondmasker. 

Wij blijven bereikbaar voor u zoals altijd, dit zowel voor alle commerciële vragen als voor technische interventies. Bij elke interventie vragen wij een heel strikte toepassing van de COVID-19 richtlijnen wat betreft de social distancing. Ook onze medewerkers houden hier uiteraard optimaal rekening mee. 

 

We hebben een fantastisch team dat onder moeilijke omstandigheden heel hard werkt om onze klanten van dienst te zijn en voor elkaar te zorgen. Indien u vragen heeft kan u ons bereiken op info@smeg.be of telefonisch op 03 860 96 96. Voor technische interventies kan u terecht op ons online verzoekformulier voor de snelste behandeling van uw aanvraag, of telefonisch op 03 860 96 80. 

Van onze familie tot die van u, aarzel niet om contact met ons op te nemen als u ons nodig heeft.

Stay Safe 

Smeg keukentoestellen