Logo Smeg

MODERN MET EEN RETRO TWIST

Smeg breidt FAB28 familie uit met de elegante ‘Chocolate Dream’De fascinerende jaren 50 collectie van Smeg is uitgebreid met de nieuwe koelkast FAB28 ‘Chocolate Dream’. De ronde vormen, elegante glanzende bruine kleur en chique gouden details benadrukken het exclusieve karakter van deze koelkast en
geven elke keuken een classy uitstraling.

Functioneel en energiezuinig

Deze nieuwe FAB28 onderscheidt zich niet alleen vanwege zijn sophisticated look, maar ook vanwege zijn functionaliteit. De ruime koelkast, met een totale inhoud van 256 liter, is uitgerust met met o.a. drie glazen verstelbare leggers, een chromen wijnrek, een groente- en fruitlade en een vriesvak van 26 liter. Ook de binnendeur biedt diverse opbergmogelijkheden voor optimale benutting van de ruimte. Daarnaast is deze unieke koelkast van Smeg gecertificeerd met het energielabel A++, wat inhoudt dat deze een gegarandeerd laag energieverbruik heeft en dus kostenbesparend en beter voor het milieu is. Medio november worden alle FAB28 geherintroduceerd met een A++ energielabel.

Smeg50style.com

Smeg creëerde de jaren 50 retro lijn midden jaren negentig. Het eerste product, de FAB koelkast, was meteen een ongekend succes vanwege zijn unieke voorkomen. Het design, de beleving en de uitstraling die hij aan een keuken geeft, maakt het tot een koelkast die zijn functie overstijgt en een waar designicoon is. Het uitgesproken ontwerp kan worden gecombineerd met andere Smeg producten uit de jaren 50 collectie, zoals de vaatwassers, wasmachines en gashaarden. Speciaal voor de jaren 50 collectie is de website smeg50style.com gelanceerd, waar voorbeelden, verhalen en nieuwtjes te vinden zijn.

De FAB28 ‘Chocolate Dream’ is vanaf medio november 2011 verkrijgbaar in Nederland.

Verkoopadviesprijs FAB28RCG1 € 1889,-

Download PDF >