Logo Smeg

RVS WASMACHINE EN WAS-DROOGCOMBINATIE

Duurzaam en exclusiefSmeg introduceert twee nieuwe producten met volledig roestvrijstaal design: de nieuwe SLB147XNL-wasmachine en de LBS147XNL was-droogcombinatie. Twee machines, die met hun rvs uiterlijk zo mooi zijn, dat ze niet verstopt hoeven te worden op zolder!

De SLB147XNL en de LBS147XNL zijn volledig van roestvrijstaal, wat ze niet alleen zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk maakt, maar ook zeer fraai om te zien. Groot voordeel daarnaast is dat beide machines een Volumeplus wascapaciteit hebben en tot maar liefst 7 kg wasgoed per beurt kunnen wassen en de was-droogcombinatie kan daarnaast tot 4 kg wasgoed per keer drogen.

Zuinig en efficiënt

Zowel de was-droogcombinatie als de wasmachine zijn erg zuinig in gebruik met een energieklasse van respectievelijk AA en AAB. De SLB147XNL beschikt ook nog eens over een warm watertoevoer, waardoor tot wel 35% energie bespaard kan worden. De wasmachine, daarentegen, heeft een label A-10%, wat aangeeft dat hij 10% zuiniger is dan energieklasse A.

Daarnaast zijn beide machines door de automatische variabele belading in staat om automatisch het gebruik van water en energie aan te passen aan het type was; hierdoor wordt het verbruik van energie en water nog meer gereduceerd.

Wassen en drogen op maat
Beide machines bieden voor iedere hoeveelheid en type was een geschikt wasprogramma. De SLB147XNL wasmachine beschikt over maar liefst 15 programma’s, waaronder een snelprogramma van slechts 15 minuten en speciale programma’s voor bijvoorbeeld sportkleding, handwas en jeans. De LBS147XNL was-droogcombinatie is, net als de SLB147XNL wasmachine, uitgebreid in zijn wasmogelijkheden en heeft maar liefst 12 wasprogramma’s en 8 droogprogramma’s. Daarnaast biedt de delay timer, aanwezig op beide modellen, extra comfort; de start kan tot wel 24 uur worden uitgesteld en is ideaal voor wie bijvoorbeeld nachtstroom gebruikt. Ook het moderne overzichtelijke display en de extra brede deuropening van Ø30 cm zorgen voor optimaal gebruiksgemak.

Veilige technologie
De SLB147XNL en LBS147XNL zijn beide voorzien van een anti-overloopsysteem, schuimbewaking, kinderbeveiliging, onbalansherkenning en Total Aquastop. Daarnaast hebben ze een SelfClean wasmiddelbakje en een rvs trommel en polipropyleen tank. Kortom, de machines zijn niet alleen prachtig om te zien; ze zijn ook uitermate handig en veilig.

Download PDF >