Logo Smeg

SMEG FAB28 IN EEN DENIM JASJE

Een stijlvolle combinatie van twee iconenFashion en design komen bij elkaar in deze Limited Edition koelkast uit de fascinerende jaren 50 collectie van Smeg. Nog nooit eerder is een koelkast uitgevoerd in een denim jasje.
De ronde vormen van deze koelkast gecombineerd met een stoere denim look geven elke keuken een trendy uitstraling.
Wereldwijd worden er 250 stuks van deze unieke koelkast geproduceerd; een waar collectors item dus. In Nederland is deze fashionable koelkast vanaf 1 mei een maand lang exclusief verkrijgbaar bij de flagship stores van de Bijenkorf en op debijenkorf.nl.


De denim stof op de koelkast is behandeld met het speciale plasma PLANTI5, dat voorkomt dat de stof wordt aangetast door water, olie, schimmels en vlekken. Ook zorgt het ervoor dat de stof geen nare keukengeurtjes opneemt.

Functioneel en energiezuinig
Deze denim FAB28 onderscheidt zich niet alleen vanwege zijn trendy look, maar ook vanwege zijn functionaliteit. De ruime koelkast, met een totale inhoud van 248 liter, is uitgerust met onder andere drie glazen verstelbare leggers, een chromen wijnrek, een groente- en fruitlade en een vriesvak van 26 liter. Ook de binnendeur biedt diverse opbergmogelijkheden voor optimale benutting van de ruimte. Daarnaast is deze Limited Edition koelkast van Smeg gecertificeerd met het energielabel A++, wat inhoudt dat deze een gegarandeerd laag energieverbruik heeft en dus kostenbesparend en beter voor het milieu is.

De FAB28 ‘Denim’ wordt in april op Eurocucina in Milaan geïntroduceerd en is vanaf 1 mei één maand exclusief verkrijgbaar bij de flagship stores van de Bijenkorf (Amsterdam, Den Haag en Rotterdam) en op debijenkorf.nl.  Verkoopadviesprijs FAB28RDB op aanvraag.

Download PDF >