Logo Smeg

TEPPAN YAKI, SNEL EN CREATIEF KOKENSmeg introduceert een nieuwe manier van koken met een opvallende oosterse tint.


De PGF30T Teppan Yaki kookplaat is ontworpen om gerechten te bereiden op de  typische Japanse Teppan Yaki manier. Hierbij wordt voedsel in een hele korte tijd gebakken op een gloeiend hete roestvrijstalen teppan plaat met slechts een klein beetje olie of vet. De Teppan Yaki domino draagt dus niet alleen bij aan een creatieve, maar ook aan een gezonde manier van koken!

De PGF30T is gemaakt van hoogwaardige materialen en is veilig in gebruik. Zo is hij bijvoorbeeld voorzien van  lampjes die de restwarmte aangeven, zelfs nadat de kookplaat is uitgeschakeld.

De metalen “Classici” bedieningsknoppen zijn eenvoudig te gebruiken en geven de Teppan Yaki plaat een professionele uitstraling. De bedieningsknoppen zijn eenvoudig te vervangen voor de "Linea" design bedieningsknoppen. Hierdoor is het mogelijk om een stijvolle combinatie te maken met de andere apparaten uit het assortiment van Smeg.

De kookplaat heeft twee onafhankelijke inductiezones, waardoor het mogelijk is om verschillende gerechten, zoals vlees en groenten of grotere hoeveelheden voedsel te bereiden. Elke zone kan op een andere manier worden gebruikt: de één om te koken en de ander om bijvoorbeeld eten wat al is klaargemaakt, warm te houden. Bovendien kan de temperatuur in vijf standen nauwkeurig worden ingesteld.

De PGF30T is ook bijzonder eenvoudig te reinigen en te onderhouden. De kenmerkende sleuf aan de rand van de kookplaat verzamelt alle vloeistoffen die vrijkomen tijdens het koken. Een vochtige doek volstaat voor het reinigen van de kookplaat.

De 30 cm PGF30T Teppan Yaki kookplaat kan gemakkelijk met andere 30 cm domino kookplaten worden gecombineerd, maar hij kan natuurlijk ook heel goed naast een gewone kookplaat worden geplaatst. Zo onstaat de ideale ruimte om te koken en te experimenteren met verschillende smaken.

De Teppan Yaki kookplaat is voor iedereen die graag bezig is in de keuken en wil experimenteren met nieuwe smaken en recepten. De combinatie van de Japanse kooktraditie en de kwaliteit en stijl van Smeg, maakt van uw keuken een echte daidokoro (japanse keuken).

Download PDF >