Zet mama en papa in de spotlight - Smeg.com

5 jaar garantie op alle Keukenrobots

Mama's en papa's verdienen deze lente een extraatje. Ontvang nu 5 jaar garantie op alle Smeg Keukenrobots naar keuze.

De lente is een belangrijke periode, mama en papa worden namelijk gevierd. Nog geen ideeën voor een Moederdag of Vaderdag cadeau? Een Smeg Keukenrobot is misschien wel het ideale cadeau! Net nu we zoveel thuis zijn is het zo leuk om samen als gezin de bakkunsten boven te halen en thuis gezellig te genieten van een zelfgemaakt gebak. 


Om de lente en de mama's en papa's te vieren biedt Smeg nu 5 jaar gratis garantie op alle Smeg Keukenrobots, omdat we zo geloven in onze kwaliteit en de mama's en papa's ook eens een extraatje verdienen. 

ROBUUST, DUURZAAM EN EFFICIËNT

Met de Smeg Keukenrobot krijgen recepten vorm dankzij een betrouwbare, robuuste en efficiënte assistent.

De motor van 800 W en 10 snelheden maken het de perfecte Keukenrobot voor een verscheidenheid aan recepten. Dankzij de Smooth Start-functie start hij zachtjes en geleidelijk op, terwijl de planetaire draaibeweging uw beslag of deeg perfect mengt.

Ontdek meer over de Keukenrobots

Actievoorwaarden

De aankoop of bestelling van uw Keukenrobot moet gebeuren tussen 12/04/2021 en 21/07/2021. De actie is enkel geldig voor consumenten woonachtig op Belgisch en Luxemburgs grondgebied.

U kan zich registreren en deelnemen aan de actie aan de hand van uw aankoopbewijs tot en met 31/07/2021 op onze website via bijgevoegd registratieformulier. U heeft uw aankoopbewijs en de gegevens van uw Smeg verdeler nodig om de registratie te voltooien. 

Na ontvangst van uw deelname, zal de garantie geregistreerd staan in ons systeem.

Voor meer informatie over deze actie kan u terecht bij info@smeg.be. 

 

*De Organisator of desgevallend de Winkel behoudt zich te allen tijde het recht voor: om deelnemers om haar moverende redelijke redenen te weigeren of te diskwalificeren, zonder dat deelnemer enige aanspraak kan doen gelden jegens Organisator; om een deelnemer met ongeldige of vervalste persoonsgegevens van deelname uit te sluiten; om de Actie tussentijds te wijzigen, zonder dat de deelnemer enige aanspraak jegens Organisator kan doen gelden.

Smeg Lente actie - 5 jaar garantie op alle Keukenrobots

Geef de aankoopdatum van uw Smeg Keukenrobot in. Om te kunnen deelnemen aan de actie bevindt de datum zich tussen 12/04/2021 en 21/07/2021.
Geef de naam van de Smeg verdeler waar u de Keukenrobot heeft aangekocht in
Laden
Bedankt om uw aankoopbewijs van uw Keukenrobot bij te voegen.
Het serienummer bevindt zich op de onderkant van de Keukenrobot
Uw persoonlijke gegevens voor de registratie van de gratis 5 jaar garantie op uw Keukenrobot
Deze aanbieding is enkel geldig voor consumenten woonachtig op Belgisch of Luxemburgs grondgebied.
Grote of kleine keukentoestellen, zo ja welke?