SMEG LENTE ACTIE: HEALTHY SPRING FOR MOM & DAD - Smeg.com

Healthy Spring for mom & dad

Deze actie is afgelopen. Registraties zijn nog open. 

Indien uw aankoop plaatsvond tussen 12/04/2021 en 21/07/2021, zijnde de actieperiode, kan u zich nog registreren t.e.m. 31/07/2021 om aanspraak te maken op de gratis Bottle to Go.

Ga fris & fruitig de lente in met de Smeg Blender en krijg nu een gratis Bottle to Go t.w.v. € 39,00

Inspiratie nodig voor Moederdag en Vaderdag? De lente is in het land en dan verlangen we al wel eens naar een frisse gezonde smoothie om je dag mee te starten of simpelweg als tussendoortje voor een extra vitamine boost. 

Om de mama's en papa's te vieren geeft Smeg nu bij aankoop van een Blender in een kleur naar keuze een gratis meeneemfles of Bottle-to-Go ter waarde van €39,00

HOGE PRESTATIES EN SUPERIEURE STIJL

Deze blender is zorgvuldig tot in het kleinste detail ontworpen om een groot, veelzijdig en efficiënt apparaat te bieden en wordt geleverd met 3 standaardfuncties: ijsbreker voor het crushen van ijs, smoothie voor dikke en romige shakes en pulse om te versnellen indien nodig met één druk op de knop. 

Ontdek hier meer over de Smeg Blender

TAKE AWAY

Indien gewenst kunnen de Bottle-to-Go en zijn speciale meseenheid de standaard mengbeker van de blender vervangen. Mix direct in de fles, verwijder de mesjes en sluit deze met zijn tuit en dop. Praktisch en ergonomisch, perfect voor elke gelegenheid: in de sportschool, in je rugzak of op het werk. Als dat niet handig is voor mama of papa. 

Ontdek de Bottle-to-Go

Actievoorwaarden

De aankoop of bestelling van uw Blender moet gebeuren tussen 12/04/2021 en 21/07/2021. De actie is enkel geldig voor consumenten woonachtig op Belgisch en Luxemburgs grondgebied. De actie is enkel geldig voor aankopen bij een officiële Smeg verdeler op Belgisch en Luxemburgs grondgebied. 

U kan zich registreren en deelnemen aan de actie aan de hand van uw aankoopbewijs tot en met 31/07/2021 op onze website via bijgevoegd registratieformulier. U heeft uw aankoopbewijs en de gegevens van uw Smeg verdeler nodig om de registratie te voltooien. 

De gratis Bottle-to-Go wordt nadien verzonden door Smeg Belgium naar uw thuisadres. 

Voor meer informatie over deze actie kan u terecht bij info@smeg.be. 

 

*De Organisator of desgevallend de Winkel behoudt zich te allen tijde het recht voor: om deelnemers om haar moverende redelijke redenen te weigeren of te diskwalificeren, zonder dat deelnemer enige aanspraak kan doen gelden jegens Organisator; om een deelnemer met ongeldige of vervalste persoonsgegevens van deelname uit te sluiten; om de Actie tussentijds te wijzigen, zonder dat de deelnemer enige aanspraak jegens Organisator kan doen gelden.

Smeg Lente actie - Gratis Bottle-to-Go bij aankoop van een Blender

Geef de aankoopdatum van uw Smeg Blender in. Om te kunnen deelnemen aan de actie bevindt de datum zich tussen 12/04/2021 en 21/07/2021.
Geef de naam van de Smeg verdeler waar u de Smeg Blender heeft aangekocht in
Laden
Bedankt om uw aankoopbewijs van uw Smeg Blender bij te voegen.
Vul het serienummer van uw blender in. Dit staat op de onderkant van het product.
Uw persoonlijke gegevens voor de ontvangst van uw Smeg Bottle-to-Go
Deze aanbieding is enkel geldig voor consumenten woonachtig op Belgisch of Luxemburgs grondgebied.
Grote of kleine keukentoestellen, zo ja welke?