Leg je geliefde mama in de watten met een Smeg Handmixer en ontvang nu 4 gratis Niamh bakmixen. - Smeg.com

Mix it up with mom: moederdag promotie Smeg Handmixer

Ontvang gratis 4 inspirerende Niamh mixen bij aankoop van een Smeg Handmixer

Leg je geliefde mama in de watten met een Smeg Handmixer en ontvang nu gratis 4 inspirerende bakmixen van het Belgische merk Niamh 

Getest en goedgekeurd door Smeg!

Hou jij ook zo van bakken? Met Smeg's handige handmixer en Niamh’s inspirerende mixen tover je makkelijk de allerleukste creaties op tafel. Vul de aankoopgegevens van je Smeg handmixer hieronder in en ontvang 4 gratis Niamh mixen om je geliefde mama mee in de watten te leggen op Moederdag! 

 

Meer weten over Niamh? Laat je hier inspireren

ACTIEVOORWAARDEN

Actie geldig bij aankoop van een Smeg Handmixer HMF01 in een kleur naar keuze, tussen 11/04/2022 en 06/06/2022. Online registratie mogelijk t.e.m. 13/06/2022. Actie enkel geldig voor consumenten die woonachtig zijn op en hun aankoop volbracht hebben op Belgisch en Luxemburgs grondgebied. 

U kan zich registreren en deelnemen aan de actie aan de hand van uw aankoopbewijs en serienummer van uw handmixer, dit tot en met 13/06/2022 op onze website via bijgevoegd registratieformulier. U heeft uw aankoopbewijs en serienummer van uw toestel nodig om de registratie te voltooien. 

Na ontvangst van uw registratie, zal Niamh de bakmixen naar uw ontvangstadres opsturen. Voor meer informatie over deze actie kan u terecht bij marketing@smeg.be. 

 

*De Organisator of desgevallend de Winkel behoudt zich te allen tijde het recht voor: om deelnemers om haar moverende redelijke redenen te weigeren of te diskwalificeren, zonder dat deelnemer enige aanspraak kan doen gelden jegens Organisator; om een deelnemer met ongeldige of vervalste persoonsgegevens van deelname uit te sluiten; om de Actie tussentijds te wijzigen, zonder dat de deelnemer enige aanspraak jegens Organisator kan doen gelden.

 

Moederdagactie Handmixer

Geef de aankoopdatum van uw Smeg Handmixer in. Om te kunnen deelnemen aan de actie bevindt de datum zich tussen 11/04/2022 en 06/06/2022.
Geef de naam van de Smeg verdeler waar u het toestel heeft aangekocht in. De aanbieding is enkel geldig voor toestellen aangekocht bij Smeg verdelers op Belgisch of Luxemburgs grondgebied.
Laden
Bedankt om uw aankoopbewijs van uw Smeg toestel bij te voegen. (1 Mb max)
Vul het serienummer van uw Handmixer in. Dit staat op de onderkant van het product.
Uw persoonlijke gegevens voor de ontvangst van de Niamh baking mixen
Deze aanbieding is enkel geldig voor consumenten woonachtig op Belgisch of Luxemburgs grondgebied.
Grote of kleine keukentoestellen, zo ja welke?