Smeg Set Actie - Ontvang een Smeg broodrooster

Smeg Set Actie - Ontvang een Smeg broodrooster

Set actie - Ontvang een pastelblauwe broodrooster bij aankoop van een set keukentoestellen

Bij aankoop van minimum 4 Smeg keukentoestellen* bij uw vertrouwde keukenbouwer of elektro-retailer ontvangt u een gratis pastelblauwe Smeg broodrooster ter waarde van €149,00. 

De 4 keukentoestellen maken deel uit van verschillende productcategorieën. Smeg kleine keukentoestellen en Accessoires tellen niet mee. Fornuizen en Kookplaten met geïntegreerde afzuiging tellen voor 2 toestellen. 

 

Actievoorwaarden

De aankoop of bestelling van uw keuken met Smeg apparatuur dient te gebeuren tussen 02/01/2021 en 31/03/2021. U kan zich registreren en deelnemen aan de actie aan de hand van uw aankoopbewijs tot en met 31/12/2021 op onze website via bijgevoegd registratieformulier. U heeft uw aankoopbewijs en de gegevens van uw Smeg verdeler nodig om de registratie te voltooien. 

De gratis pastelblauwe broodrooster wordt nadien verzonden door Smeg Belgium naar uw thuisadres. 

 

Scrollen

Smeg Belgium heeft het recht om niet te beantwoorden aan de aanvraag voor de ontvangst van de gratis pastelbauwe broodrooster TSF01PBEU in het geval dat de aanvraag niet voldoet aan de vereiste bovenvernoemde actievoorwaarden.

Voor meer informatie over deze actie kan u terecht bij info@smeg.be. 

 

Smeg set actie - ontvang een gratis pastelblauwe Smeg broodrooster

Geef de aankoopdatum van uw keuken met Smeg apparatuur in
Geef de naam van uw keukenbouwer of elektrozaak waar u de set Smeg huishoudtoestellen heeft aangekocht in
Geef de stad in waar u de toestellen heeft aangekocht
Geef de referentienummers van de aangekochte Smeg toestellen in. U vindt het referentienummer terug op uw aankoopbewijs of de bestellingsbevestiging dat u ontvangen heeft van uw Smeg verdeler. Dit is een combinatie van letters en cijfers.
Laden
Bedankt om uw aankoopbewijs met indicatie van de Smeg toestellen te uploaden. Dit is vereist voor de ontvangst van uw gratis broodrooster.
Uw persoonlijke gegevens voor de ontvangst van uw Smeg broodrooster